TOP KOMENTATOR NOV 2018


Assalamualaikum

TOP KOMENTATOR NOV 2018 | helooo decemverrr~ my fav month! sedar tak sedar ja dah masuk bulan december kan? nak cakap azam tahun ni, mcm so far so good je. sekarang pun tgh fighting jugak ni untuk merealisasikan azam 2018, doa doakan lah!


harini bukan nak cakap pasal azam 2018 tapi nak umum top komentator bulan november 2018~ terima kasih kepada yang rajin komen, sha pilih secara random ye nama nama dibawah


bulan november sha cari 2 top komentator sebab planner yang untuk giveaway haritu dorang tak tuntut huhuhu

1 x maybelline powder matte toasted brown 



1 x planner


|
|
|
|
|
|
V

TOP KOMENTATOR 1 (MAYBELLINE POWDER MATTE)



TOP KOMENTATOR 2 : PLANNER 2019


Tahniah! email details kat sha ok shfyqhazhr@gmail.com (ASAP)


Bulan ni nak bagi apa pulak eh? jeng jeng jeng~~~



23 comments:

  1. Tahniah Busyra dan Cik Tie. Best hadiah tu.

    ReplyDelete
  2. Wah.. Tahniah pada yang terpilih menerima hadiah.. Ohsem..

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah pengkomen tegar hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah yg terpilih Dan dpt hadiah Tu. Btw..cheery tag awk giveaway.

    https://ctcheery87.blogspot.com/2018/12/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    ReplyDelete
  6. Syoknya.. Tahniah pada yang tersenarai

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua top komentator dan yang bertuah dapat hadiah.

    ReplyDelete