TIRED AND TIRED AND TIRED AGAIN


Assalamualaikum

TIRED AND TIRED AND TIRED AGAIN | Hi korang! pejam celik pejam celik eh tetiba dah nak hujung bulan 10 dah pun, pastu bulan 11, bulan 12 aiyoyooo pastu 2019?!! cepatnya! hahaha tahun depan dah 23 😿😿 padahal rasa macam baru semalam duk pulun nak SPM hehehe. tapi ni bukan yang sha nak cerita sebenarnya... 


sebenarnya sha letih ha ha ha letih kerja, letih dengan benda kat rumah, letih semuanya la. walaupun cukup tidur, cukup makan tapi tetap letih. kalau pagi tu nak bangun gi kerja kan, ya Allah punya liat, rasa kena gam gajah dengan katil! letih satu hal, tetiba sakit mulut pulak T_T taktau lah sama ada tersalah gosok gigi ke tergigit ke apa tapi sakit sampai tahap takmau senyum haha! 

bila dah sakit dan rasa tak selesa, nak buat kerja pun tak seronok, orang buat salah sikit pun rasa nak marah, orang melawak pun rasa nak bebai, nak tulis entry pun takdak mood tau! padahal banyak jugak benda tertangguh dan dateline in oktober hahaha pray for meeee! ada 2 hari je lagi oktober pun :p

2 HARI LAGI

ha bercakap pasal 2 hari lagi, GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM pun tinggal 2 hari je lagi, sapa belom join masih sempat tau! klik je banner kat bawah




ok baii! jangan lupa join hihi

11 comments:

  1. haaa~ sis blom join lagi... peram dalam draft je. haha btw smoga cepat sembuh and have a nice life. YOLO beb~ *^O^*

    ReplyDelete
  2. kak nieyl pernah je rasa mcm sha rasa ni...
    tapi klu fikirkan..mcm mana la org yg x cukup rehat..keje back to back kan...
    mesti lagi penat kan...klu k.nieyl mmg pengsan x sedar diri..hehehe

    ReplyDelete
  3. atototoo stay strong awak! and dah join GA Planner tu hehehe

    ReplyDelete
  4. Moga cepat sembuh dan kembali bersemangat berblog tu yer

    ReplyDelete
  5. Betullah tu.. Bila badan tak sihat memang rasa penat melampau.. Chayook.. Chayook sha..

    ReplyDelete
  6. Lagi berapa hari je nk habis bulan october. cepat je huhu

    ReplyDelete
  7. gud luck pada smua yg join.. akak x sempat nak join skrng ni. but dont worry adik. akak still support piqahhh. <3 hehe. ambik hati :p

    ReplyDelete
  8. Jom join kontest blogger terbesar https://www.rinazul.com/2018/10/contest-blogger-rm15000-anjuran.html

    ReplyDelete
  9. dah join dah..next year 23 dh umur rabia

    ReplyDelete
  10. oh tidak. mek terlepas ! hmm, penat memang penat sebab masing-masing ada komitmen masing-masing. tapi cam tu lah, hidup perlu diteruskan.

    ReplyDelete