SSAMJEANG BUDDY COMBO WITH FAV GIRL!


Assalamualaikum

SSAMJEANG BUDDY COMBO WITH FAV GIRL! | Hi, first of all sha nak mintak maaf sebab belum umumkan pemenang giveaway sha tu sebab harini baru mampu nak hadap pc. sekarang musim demam agaknya, sha pun terkena sekali takbehenti henti bersin ni (doaakn saya cepat sihat). ok back to the topic, hari selasa haritu sha dan kawan kawan sha keluar walaupun masih takcukup geng sebab ada yang kerja. sha teringin sangat nak makan dominos pizza, taktau lah kenapa dan dorang ikutkan jelah haha

kitaorang makan dominos yang kat as, salah kitaorang adalah pi time lunch hour hahaha memang busy lah time tu tapi okaylah suka dengan tempat dia, kitorang sembang macam duk rumah sendiri lah cerita dia haha


selfie pastu send kat group. lepas beberapa minit menunggu ada jugak la dalam 7-10 minit, yang ambik order panggil kitaorang. kitaorang dah tau dah nak makan mende so terus order lah.

tengah order

pastu dah settle semua, sambung balik menyembang. kitaorang kalau jumpa kan dia macam banyak gila benda nak cerita. makin besar ni kan sumpah susah gila nak jumpa serentak, haih taktau lah bila dah masuk fasa kahwin hahaha dah la duk nampak bakal bakal suami masing msing duk jauh.


finally its here! time ni memang waktu lunch betul betul lah, lapar weh hahaha saja pagi tu takmakan apa sebab takmau lapar :p sebaik taksakit perut. makan 3 orang, licin selicin licinnya :p

Regular Ssamjeang Pizza (Chicken)

REVIEW : sedap weyyyyy! ingatkan pedas gila tapi takpun sha memang boleh menghayati lah pizza ni, kitaorang ambik yang tebal dia sederhana (eh) memang telan sampai habis lah takdaknya hujung roti tu takmakan ke apa. sha bagi 10/10!

Ayam Haseyo

REVIEW : yang ni pun sha ingat pedas gila la haha tapi rasa macam ayam masak kicap je :p sha taktau lah kenapa sha duk rasa semua makanan yang set ni sepatutnya pedas. sha suka ayam ni sebab kecik kecik senang nak makan. sekali gigit je, isi pun lembut je. sha bagi 8/10!

Garlic Twisty Bread

REVIEW : this one is penyelamat kalau tergigit cili kat pizza or bila kalau tetiba makan ayam terasa pedas hahaha. sha suka roti ni, lemak lemak githew tapi bila makan banyak banyak dia macam something wrong kat lidah hahaha :p sha bagi 7/10!

so selesailah sesi makan kitaorang tengahari tu. pastu tau tak masa nak bangun dah dengar dah ura ura "tak kenyanglah jom pi cari makanan lain" hahahaha kitaorang pun teruskan perjalanan ke Aman Central tapi nanti akan diceritakan di blogpost seterusnya (insyaAllah :p) so! for those yang masih takpi try tu boleh lah pi try sebab ada dengar yang dah bye bye soon hahaha. kalau tertanya kenapa sha tak try yang udang punya sebab sis takleh makan udang :3 OVERALL sha bagi 9/10 bintang untuk dominos pizza!

Alamat : Domino's Alor Setar 2
213 (A,B,C) Medan Putra, Seberang Jalan Putra, 05150 Alor Setar, Kedah
Phone : 1-300-88-8333





ps; semua kenyataan diatas adalah 100% dari sha sendiri/tidak disponsor


8 comments:

  1. sesekali jumpa kawan2 perlu dimanfaatkan sepenuhnya kan...banyak benda nak di bualkan..akak je x dapat nak jumpa kawan- kawan akak..semua dah ada keluarga dan terikat ngan tanggungjawab family kan...sesekali pekena pizza ok gak..

    ReplyDelete
  2. Sedap memang sedap tapi tak lalu nak makan pedas sangat.

    ReplyDelete
  3. tak merasa lagi ayam dia tu, terliur tengok dari dia keluar lagi

    ReplyDelete
  4. nak cuba tapi takut pedaih sangat. kalo so so je bolehla tahan lagi.. nanti nak cubala. noooms..

    ReplyDelete
  5. Pizza tu akak dah makan tapi tak mampu habis.. Pedas ya amat.. Ayam tu tak rasa lagi..

    ReplyDelete
  6. sedapnya pizza yg baru ni.. akak belum try lagi. eh sha duduk alor setar ka? rupanya ada jgk kwn blogger dkt ngn akak ye.

    ReplyDelete
  7. lama x mkn dominos.. kat sini xda.. huhu

    ReplyDelete