MOOD NAK MELUKIS PULAK | PANDAI KE? - shfyqhazhr

Saturday, 5 May 2018

MOOD NAK MELUKIS PULAK | PANDAI KE?


Assalamualaikum

MOOD NAK MELUKIS PULAK | PANDAI KE? | Hi! masa hari cuti haritu, biasalah bangun pagi wajib scroll twitter kan walaupun menyampah sekarang banyak cakap pasal politik hahahaha rimas tengok padahal daftar mengundi pun tak uweerrrk. npastu terjumpa satu tweet ni cara nak lukis gambar sendiri yang selama ni orang duk suruh rt tapi sampai ke sudah takpernah dilukis tapi sha dah taktau pi mana thread tu huhu. cuma sha dah install la app dia


yang sha bulat tu lah app yang sha guna. sha ni tangan memang jenis takbeseni sejak dulu kala lagi. lukis awan pun tak elok hahahaha so dibawah ni sha dengan bangganya nak tunjuk harga sha melukis hahahahaha jangan gelak tau, puji takpa :p


yang ni first try. apa benda hodoh sangat heh

yang ni lukis gambar geng iolls, taktau kenapa walaupun takperfect tapi suka!!



ada peningkatan kan? hahahahaha kening tu cun kan :p *puji diri sendiri*


yang ni edit semalam sebab bosan gila. kening tu muahahahaha



dia nak jugak! hahaha mula tu dia ingat sha lukis kat kertas, kalau lukis kat kertas entah cemanalah rupanya


sekian, lukisan berseni sha. bai! :p








9 comments:

  1. hahaha comel pula .. pic kedua last tue lawa :)

    ReplyDelete
  2. Oh, ada apps untuk lukis muka camni ye? Macam best..

    ReplyDelete
  3. Saya pun tangan tak berseni juga. Bolehlah cuba app ni lepas ni untuk feeling acah-acah pandai melukis :D

    ReplyDelete
  4. comel la..sis terhibur... :D

    ReplyDelete
  5. boleh download ni. mcm best ja

    ReplyDelete
  6. cantik cantikkk. kalau asah hari ke hari, mesti lagi cantik :)

    ReplyDelete
  7. Cantik je kak ana tgk. No 2 paling kak ana suka. Pandai Sh lukis.

    ReplyDelete
  8. Not bad lah Sha.. kira okaylah.. nampak perbezaan dari mula dengan yang seterusnya.. kalau rajin buat mesti lagi cantik..

    ReplyDelete