KFC NACHO CHEEZY CRUNCH? SEDAP GILA!!


Assalamualaikum

KFC NACHO CHEEZY CRUNCH? SEDAP GILA!! | hi korang! semalam sha bertugas kat tempat mengundi, nanti la sha cerita pasal tu. hahaha lepas je settle kerja sha dalam pukul 4 lebih, sha dengan cousin sha decide nak balik, nak isi minyak hahaha biasalah bila dah pi satu tempat tu mesti macam jom nak bawak hang pi makan bla bla. ingat nak makan kat kedai baru tu tapi ramai gila lelaki hahaha segan lah kitaorang. so kitaorang decide nak makan kfc je. sebaik takramai sangat kat kfc tu, ramai jugak la sebab hari cuti kan tapi still takyah tunggu lama. kitaorang nak try yang set baru ni -



taksilap keluar 8 may haritu kot. sebab pagi semalam (9may) tanya adik ada ke belum kat kfc, dia cakap ada tapi dia tak beli - sebab kaklong suruh beli yang snack plate. ok adik ok hahahaha. kejap je tunggu dah siap!

sibuk tu orang nak ambik gambar dia sibuk nak air hahahahaha. 

kitaorang share je set 2 ketul ni, ambik sorang seketul. air pun share hahaha sweet kan? :p bukan apa jimat duit, kitaorang pi jaga tempat mengundi tu semua makanan disediakan, memang takbawak duit. bawak pun untuk bekal bekal jelah hahaha tiba tiba pi makan kfc pulak kan.

MY HONEST REVIEW : 10000/10!!!!! MUST TRY GAIS! tolonglah cepat cepat pi try jangan tunggu promotion ni dah habis baru nakpi makan hahahaha. memang kriuk kriuk lah ayam tu. ditambah pulak dengan cheese yang mengiurkan tu aduhbh sha rasa nakpi makan lagi hahahaha. air pun sedap! perfect combination la cerita dia. korang tolong lah pi makan ok? hahahaha

kitaorang makan dua semalam - muka penat masng masing sehari kat pusat mengundi





10 comments:

  1. wow..macam best jer..kena try nie..

    ReplyDelete
  2. Macam tak akan dapat merasa menu KFC yang ni :|

    ReplyDelete
  3. wahh sha dah try ye.. busyra belum lg.. adeyyy tgok pulak wktu2 mcm ni. hehe

    ReplyDelete
  4. Alaaa ni yang buat kak ana nak try cepat2 ni. Dah lah Iklan kfc ni menggoda giler

    ReplyDelete
  5. Kak Sha dah rasa.. Okaylah.. Not bad.. cheese dia tu sedap..

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaaa TOT Huhu ada rezeki nanti najihah nak rasa~ Tapi.. hmmmm btw kakkkk selamat menyambut Ramadhan!!!

    ReplyDelete
  7. tak try lagi.. nak ajak anak2 buka kfc la hari ni hehe

    ReplyDelete
  8. rabia rasa dah kfc nancho chezy crunch tu. sos cheese tak habis..rabia tak habiskan..makan roti cicah sos cheese tu.

    ReplyDelete