GOT MY RAMADHAN PLANNER!


Assalamualaikum

GOT MY RAMADHAN PLANNER! | Hi! dah balik tempat nak mengundi ke tu? ke tunggu besok? hihi sha dah start cuti dah esok tapi khamis kena kerja dah huhu. tapi sekarang bukan nak cakap pasal cuti tapi nak cakap pasal barang yang baru sampai tengahari tadi. duk panas panas lagi ni :p

haritu sha ada nampak ramadhan planner kat shopee. ye gais. kalau stalk shopee sha jadi tak keruan hahaha so last last checkout jugak. pastu lepas tunggu tunggu lepas nanti nanti, barang sampai time sha keluar lunch tadi. adoi jadi satu masalah pulak nak tinggal kat sapa hahaha yang pkcik pos laju tu asyik ulang "kalau hilang saya taktau" "kalau hilang saya tak tanggung". pastu sha suruh dia tinggal kat abang kedai depan tu sebab dorang memang kenal sha pun. and finally planner tu dah ada kat tangan sha. sha nak tunjuk gambar je ni, tak sempat nak godek godek habis lagi apa ada dalam tu hahaha.


BAHAGIAN DEPAN 

BAHAGIAN BELAKANG

PLANNER + FREEGIFT (IOLLS SUKA FREEGIFT! HEHEHE)

ok gais. dengan harga RM 22.00 tak termasuk postage (postage : RM 3.04) korang dapat semua kat atas kecuali my business card hahaha. memang oklah kan. and fyi, planner ni besar tapak tangan je so memang senang nak bawak kesana sini. 

MUKA PERTAMA PLANNER

BAHAGIAN DALAM PLANNER

BAHAGIAN DALAM PLANNER


kalau korang nak tau, planner ni sebenarnya untuk dari bulan rejab sampailah syawal nanti. baguskan? tapi sekarang pun dah akhir akhir syaaban dah huhu. sebab baru tau sebab tu baru order aduh. tapi takpalah nanti ramadhan kita guna planner ni sebaik mungkin. sebenarnya banyak lagi benda best dalam tu tapi kalau sha tunjuk semua takbest la kan? korang nak beli? bawah ni sha sertakan link ke shopee :-






ok bai! jangan lupa mengundi rabu nanti hihi


10 comments:

  1. Wah.. Macam best je planner tu.. Nak gi usha juga la..

    ReplyDelete
  2. Akak x sangka betul planner Ramadhan pun ada kat shoppee! Bestnya! Thn depan akak nak beli jg.

    ReplyDelete
  3. Wahhh planner ramadhan pun ada yek.. Bagus jugak ni..

    ReplyDelete
  4. Bestnya..tapi Mai dah ada planner 2018 yang mmg ada selit Ramadhan planning dlm tu, hehe.

    ReplyDelete
  5. Dulu time keje memang planner ni satu keperluan, sekarang boleh tengok je. Tapi planner Sha beli ni memang comel, nasib baik dah tak keje. Kalau tak nak beli jugak ni..

    ReplyDelete
  6. bestnya sha.. planner mcm ni mmg bagus. tersusun ja masa kita nnti bulan ramadhan <3

    ReplyDelete
  7. Comel nya planner tu sha. Semoga bermanfaat hendaknya. Selamat menyambut ramadan sha.

    ReplyDelete
  8. Wahhh tak sangka planner camni pun ada

    ReplyDelete