DONE MAKEOVER BLOG!


Assalamualaikum


DONE MAKEOVER BLOG! | Hi! fuh~ harini kan tiba tiba internet laju hahaha sha pun apa lagi ambik kesempatan la nak edit blog. dah lama sebenarnya nak makeover blog ni tapi disebabkan kekangan masa dan juga internet yang slow sha malas nak hilangkan mood sendiri. banyak kali jugak la tadi duk tukar theme blog, susah betul nak jumpa yang berkenan di hati. yang ni pun kurang berkenan tapi dah penat so pakai je la yang ni. sha takdak simpan pulak screenshot blog yang berwajah lama hahaha tapi yang wajah baru yang sekarang la :p

sha siap tukar header lagi tau! gigih dari pagi buat header tapi takberkenan haih la perempuan perempuan.

first try :-


rasa macam tak kena sebab ada bingkai tu huhu

second try :-

tak png T____T suka jugak la yang ni ha

last try :-

sha macam ahhh sudah elok ke tak guna je dah letih! hahahahahaaha


header lama ;-


masih mengekalkan tagline sha "work hard, smile often & be kind!" dan tukar si kura ke si penyu. saja tambah crown sikit nak ala ala princess gituh kan. disebabkan bulan puasa takbusy sangat, sha menghadap yang ni je lah. settle dah, nak tengok drama pulak. bai!

ps ; korang suka header yang mana?



19 comments:

  1. Wah cun dah blog ni! hehe pasni boleh terima tempahan template pulak~ >_<

    ReplyDelete
  2. header yg ni..cantik

    hehe...mmg sama la dgn Umi..berkali2 buat header..tak berkenan, buat lagi sampai berkenan..tu pun tak tahu berapa bertahan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau header sha memang lama punya bertahan sbb malas :P

      Delete
  3. Comel jer, part kura2 tu hah comel lahai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tulah sha geram jugak, tu yang nak selit jugk tu

      Delete
  4. Dua dua pun comel. But from the current header, dah boleh tahu dah topics yang relevant dekat blog ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe baru sekarang terfikir nak buat macam tu :p

      Delete
  5. make it simple. sedap mata memandang kan. nice. keep it up!

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  6. Wah cantik dah blog ni, dah lama tak singgah. Saya vote header #3

    ReplyDelete
  7. kak singgah sini dan follow... lawa dan simple.

    ReplyDelete
  8. semuanya cantik2! cute je nampak!

    part buat header ni memang renyah giler. edit situ, sini tak kena, edit sini, situ pulak senget...haila haila...
    sabau ajelah.

    ReplyDelete
  9. Rajinnya sha..kalau k.fiezz jenuh la nak mengadap..dah la tangan jenis tak berseni..haha..header sha yang baru ni pun okey..simple...

    ReplyDelete
  10. Ai suka yang 2nd tu.. menarik tertarik mata ni..

    ReplyDelete
  11. masuk je blog ni terus nampak header yang menawan ni.cantik. kretip wuii..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  12. Cute header, akak pilih #3... Kalau akak yg buat mesti hancur, sbb mmg x kreatif langsung.

    ReplyDelete