TOP COMMENTATOR BULAN MAC!!!!


Assalamualaikum.

TOP COMMENTATOR BULAN MAC!!!! | hi, dah 12hb baru nak umum top commentator haha sorry my bad! to be honest sha hampir terlupa pasal hadiah ni, my bad AGAIN... nampak tak excited nak berjalan dia tu macam mana? hari last time memang last last gila nak shopping baru teringat hahaha. tapi dapat jugaklah beli benda dari langkawi. so top commentator bulan mac adalah *drum roll*

tahniah cik ika.s!

mohon email details kat sha ok? - shfyqhazhr@gmail.com | dan for those yang sha ada email tapi masih takreply tu mohon send laju laju sebab sha nak pos sekali haha. 

terima kasih kepada semua yang sudi komen blog yang tak seberapa ni (blog sendu). Siapa yang rajin komen tu sha nampak tau, nanti apa apa sha rojer okay? :p



10 comments: