LIST OF KDRAMA(S) #PART 1


Assalamualaikum!

LIST OF KDRAMA(S) #PART 1 | Hi! salam Jumaat. susahnya nak update satu entry pun (busy sangat). bila dah busy sangat mulalah giveup nak berblogging muahahaha, jeles tengok orang lain update blog while me bila malam mampu scroll je. hahaha nak mengarang? mimpi lah, takdaknya nak ada mood bila letih huhuhu. opss dah terbebel lebih pulak, harini nak share list kdrama yang sha nak tengok hahaha ada yang dah habis episod, ada yang sha dah tengok setengah pastu stop, ada yang dah download tapi tak tengok tengok, so sha listkan kat bawah ni


ok taktahu lah jelas ke tak haha punyalah awkward gila nak menulis sebab dah lama tak menulis banyak banyak hahaha, senget senget semua tulisan pun. so ni lah list kdrama yang sha nak tengok start malam ni! banyak kan? hahaha maybe sehari 1 drama? kalau drama tu best dan buat sha tertanya tanya apa salahnya kan? lama tak ternak eyebag :p korang ada nak suggest apa apa kdrama yang best tak? hahaha oh ya yang tanda titik hitam tu dah tengok tapi taksampai dinal episod sebab boring kena tunggu next week episod baru :3

ok bai!

7 comments:

  1. try la tengok The Package, Circle or Prison Playbook :)

    ReplyDelete
  2. Banyak juga list tu. Akak tengah layan drama china.. Hehehe.. K-drama yang baru ada Return dengan Mother yang nampak menarik..

    ReplyDelete
  3. anis rasa bride of water god tu tak best hehehe , tpi baru2 ni dah khatam drama MANHOLE boleh la best gak ^^ pastu ada short drama tajuk dia WEDNESDAY 3.30PM :)

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak layan kdrama. Tapi kalau dah mula layan satu kerja pun tak terbuat. Asyik nak tengok je

    ReplyDelete
  5. Hana pun dah lama tak menulis hahah! sekali pegang pen boleh kena pakinson! hahah! ^^ btw nice drama suggestion :D

    ReplyDelete
  6. last tgk legend of the blue sea lepastu x tgk ape2 kdrama dah. sob sob

    ReplyDelete
  7. Ika dah tengok Im Not Robot, Legend of the blue sea dgn strongest deliveryman sahaja. Yang lain takda masa lagi nak tengok hehe. Sekarang nak tgk great seducer hehe.

    ReplyDelete