FINALLY! GOT MY DURIAN CREPE!!

18:10


Assalamualaikum

FINALLY! GOT MY DURIAN CREPE!! | Hi, again, heh haha. masih mencari mood nak berblogging, why. be. like. this. *sigh* awal tahun haritu kemain lah nak rajin update blog hahaha, oh ya maybe blog ni kena berubah wajah kot tapi internet kat tempat kerja ni hm tak membantu langsung! kadang nak blogwalking pun susah apatah lagi nak tukar wajah kan? adoi panjang betul mukadimah haha siap lari tajuk lagi. ok back to the topic, yes got my durian crepe! finally!!!

ceritanya begini, satu hari tu duk scroll facebook dan nampak satu post pasal durian crepe ni. rasa macam teringin sangat sangat sangat nak makan, rasa macam nak gila! haha tipu ja. so mulalah misi mencari durian crepe, godek godeklah semua group di FB. group jual makan makan yang kedah takdak, kalau ada pun belah SP nuh, jauh kot? haha kalau belah perlis pulak sampai masjid simpang tu ja, jauh jugak! sedihnya kesian perut hahaha *mengada!

pastu adalah contact kawan kawan and finally ada yang jual, tapi yang ni kat SP jugak haha tapi hujung minggu dia balik sini (ayer hitam) so yay! bahagia tak terkata haha


aucch! warnamu mengoda hatiku haha! so 6pcs RM 12, tak kisah lah macam mahal ke apa yang penting perut dapat dia nak (eh) hahahaha.sebenarnya terniat nak bawak balik rumah tapi hm sedap sangatt!!!!!! rasa nak nangis hahahahaha sha makan satu pastu simpan dalam peti ais kejap pastu ambik lagi pastu ehhh tak tahan hakak dengan benda sedap ni, apa benda nak simpan simpan karang bawak balik syazwan takmau hahahaha :p


githewww rupa kat dalam dia, emmm duk tulis entry ni terasa di bibir hahaha. memang sedap cukup rasa apa semualah! last sha makan durian crepe ni masa 2013 kot? hahaha susah nak jumpak benda ni walaupun sedap. ok. yang bestnya lepas makan kesemua 6pcs ni, panas gila rasa AHAHAHA hello? durian kot. aduh lah, habis rasa dari kaki kepala apa semua panas haih sabar jelah sapikah ni. sekian cerita pasal durian crepe ni, haha 

ok bai!


You Might Also Like

14 Comment(s)

  1. Sedapnya,..lama dah tak makan durian crepe nih

    ReplyDelete
  2. not a fan of durian crepe. pernah try sekali je n it doesnt go well with me so i kenottttt hhaha

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaaaaaa...... Nak nangis tengok.
    I love durian.

    ReplyDelete
  4. pernah makan dulu tapi muntah hahahaha nak durian yang fresh je

    ReplyDelete
  5. mahal puas hati makan tak apa dak hehehe.. hari tu pun ada beli tapi banyak cream hurmm

    ReplyDelete
  6. walawehhhhhhhhhhhhhhhh
    sedap gila

    ReplyDelete
  7. takpelah mahal asalkan nafsu perut dipenuhi. bukan selalu kan..hehehe #salamperkenalan

    ReplyDelete
  8. Kata kawan sedap..haishh..sampai aku pun tringin nak rasa durian crepe ni..mngoda sngt

    ReplyDelete
  9. Ni lagi satu fav kak ana tp sudah nk jumpa yg betul2 sedap. Eh murah tu rm12 utk 6 pcs

    ReplyDelete
  10. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've
    been trying for a while but I never seem to get there!
    Appreciate it

    ReplyDelete
  11. sedapnya..kat KL ni senang nak cari..tapi tue la rega, boleh tahan..haha

    ReplyDelete
  12. durian crepe ni, sekali aje aida makan.
    tak brape minat. tapi diakui sedap la yg aida makan tu, shafyqah.
    marbeles. just not my taste la.
    prefer durian yg fresh!

    ReplyDelete
  13. Durian crepe sedap haih haha. Dia punya warna tu menaikkan nafsu makan betul hehe. :P Terliur ika

    ReplyDelete

Followers