KEDAI MAKAN RM2? + CHICKENCHOP AGAIN?


Assalamualaikum

KEDAI MAKAN RM2? + CHICKENCHOP AGAIN?  | Hi, selamat bercuti kepada yang bercuti dan selamat bekerja kepada yang bekerja muahaha (macam sha). hari rabu haritu sha ada try satu kedai makan ni, kedai makan biasa je tepi jalan tapi! memang best gila sebab dapat angin semulajadi haha. dapat tau pasal kedai ni pun sebab jiran jiran (kat tempat kerja) yang bagitau. sapa yang takmau rasa benda murahkan? so dengan kepanasan yang tersangat panas di kedah ni *ayat apalah ni* sha dengan hazlin (jiran sekerja) bertabah jugaklah nakpi makan

ni view tepi tempat sha makan, cantik pulak kan hihi 

location : ayer hitam, kedah

ni makanan yang diorder pada hari tersebut hewhew, bihun sup RM 2 {tapi disebabkan tambah bihun jadi RM3} memang banyak gila, kira kenyang lah! ais kacang RM 2 ada aiskrim woooo. kat kedai ni jugak ada sediakan air free, on that day ada air sirap haha tapi takambik pun sebab dah ada ais kacang kan. sedap bihun sup ni tapi cabai dia kurang ummmphhh hahaha kalau pedas lagi sikit memang cun. total lost : RM 5

pastu balik dari rehat faris datang tempat sha kerja, sembang sembang sampai masa sha nak balik. sha cakap lah nak makan chickenchop pastu dia pun on, padahal mula mula tu nakpi pasar malam lah, nakpi tempat jualan murah la hahaha. macam berdua takrancak pulak nak makan (k tipu) so kitaorang ajak lagi sorang kawan haha, dia (azam) pun on, walaupun busy dengan ROS tapi kalau bab makan takpernah tolak hahaha

while waiting si azam yang lambat macam perempuan muahaha ambik gambar pemandangan dulu

location ; kerpan, kedah

dah siap order dan makanan dah siap tinggal nak makan tapi azam taksampai lagi padahal rumah dia dengan tempat kami makan ni dekat gila, merangkak boleh sampai herr hahaha pastu sha pun macam lapar teruk, makanlah meatball tu dulu, semua diatas sepinggan RM5. 5 minit ke 10 minit macam tu baru dia sampai, memang kena mengata teruklah sebab lambat kan hahaha, tapi nak kata kalau makan dengan lelaki ni laju je habis. tunduk kejap angkat kepala dah habis ha ha ha ha lepas tu lepas makan duk sembang sembang merapu semua, sha baru teringat sha ada beli "mainan" kat pasar malam sebelum datang makan tadi hahaha best jugak main benda tu tapi nantilah sha cerita :p

ok bai







12 comments:

  1. Bila ada tempat makan best mesti jauh dari radius, huhuhu bertabahlah..
    Nampak sedap semua makanan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takpa, kalau datang kedah calling calling ok :D

      Delete
  2. nakk pergii tapi bila tengok location..alahai jauhnya!

    ReplyDelete
  3. pernah dengar tempat makan rm2 ni tapi tak tau kat mana. kalau dekat dgn rumah bolehlah lepak dah lama tak makan bihun sup..hihi

    ReplyDelete
  4. maigaddddd murah gilaa. asal ramai sgt post pasal makanan ni. ray lapaaaaaa

    ReplyDelete
  5. perghhhhhhhhhhhhh
    murah gila

    ReplyDelete
  6. murahnyaaaa! ni yang jeles sangat ni

    ReplyDelete
  7. Murah giler. Kalau ada kt KL ni confirm full house sokmo.

    ReplyDelete
  8. Murahnya!!! sangat berbaloi makan beramai ramai ni

    ReplyDelete
  9. bestnya ada kedai makan ni.. murah kot... inagt kedai barang je ada rm2,,,

    ReplyDelete
  10. MasyaAllah bihun sup diaaa sedapnyaaaaaaa. Terliur haha alaaaa sedihnya cmni hahaha

    ReplyDelete