FIRST TIME BACA NOVEL GUNA APP!

10:47


Assalamualaikum!

FIRST TIME BACA NOVEL GUNA APP! | Hi, salam jumaat! asyik tenggelam malas nak timbul je sekarang sebab internet asyik buat hal. dah macam macam dah buat kat dia, duk slow macam tu lah hahaha ok ok back to the topic, sha sekarang duk gila baca novel guna app kat phone. ceritanya bermula dari duk baca entry kaksha (http://kasihkuamani.blogspot.com/), eh nama sama haha sha selalu tengok kaksha ni update mengenai satu app ni iaitu PNM E-READER, macam biasa sha mesti rasa nak cuba walaupun sha bukan jenis suka membaca hahaha. so lepas settle signup apa semua dah pinjam buku apa semua, tapi lama betul nak tunggu hahaha.

[app PNM eReader]


Pastu beberapa hari lepas dapat email yang buku sha nak pinjam tu dah boleh dipinjam, excited bukan main lah hahaha pastu dah confirm apa semua tapi still takdak dalam library, terus pm kaksha kenapa macam ni, pastu kaksha cakap dia lambat sikit dalam 2-3jam lepas confirm, oh pastu oklah tunggu jelah haha. tapi takbaca lagi sebab nak demam, dengan hidung asyik nak bersin haha. biar jelah dulu padahal boleh pinjam 7 hari je hahaha. dan pagi semalam sha bosan gila kat tempat kerja, sha pun saja jelah nak baca main main, sekali main main dah setengah novel tu, takkan nak biar cerita tergantung sepi? (eh) disebabkan ada kerja petang semalam so sabar kejap, balik rumah duk atur dah masa lepas isyak layan cinta hati batu dulu, habis je cerita tu malas nak tengok lafazkan kalimah cintamu terus layan novel hahaha sampai ending la :p novel apalah tu yang menarik sangat kan? nanti sha update :p

ok bai! p/s: maaf kalau ayat berterabur 


You Might Also Like

6 Comment(s)

  1. wahh mcm seronok je dear.. boleh pinjam online ekh..nak try gak la...hiiiii...

    ReplyDelete
  2. macam menarik jee. azah dah la kaki novel. haha

    ReplyDelete
  3. wahh menarik. done bookmark. nanti ada mood baca novel datang, boleh la tengok nama apps kat sini balik heee

    ReplyDelete
  4. Yeah!! Berjaya menjebakkan Sha dengan PNM e-Reader.. dimana-mana boleh membaca..

    ReplyDelete
  5. Ika pun dah terjebak dengan apps ni sebab tengok kak shahida asyik baca guna apps ni hhee. Yayyyy ada geng jugak hehe

    ReplyDelete

Followers