WHY INTERNET WHY??

16:32


Assalamualaikum.

WHY INTERNET WHY?? | Hi! mana entah azam 2018 nak update blog setiap hari hahaha. cuaca kat sini macam nak hujan je tapi harap harap hujan malam karang lah sebab penat gila kalau balik kerja pastu hujan sob sob. tapi sebenarnya bukan nak cerita pasal cuaca tapi tah lah mana tau ada sangkut paut dengan cuaca kan. ha nih, internet kat tempat kerja sha adohai, bukan cakap nak update blog, nak bukak google pun naik dinasour tu

source : google.com

rasa macam erghhhh! dah lah harini jumaat, so takbusy ingatkan dapatlah update banyak banyak or join giveaway kan. semalam pun dapat join 1 giveaway ja huhu, so siapa ada buat giveaway boleh komen link kat bawak ni ok. harap harap esok eloklah internet ni, stressss betul internet macam ni. yang pelik youtube helok pulak dia menyanyi -_- sekian bebelan sha di petang jumaat ni, salam jumaat semua :)

ok bai

You Might Also Like

11 Comment(s)

  1. alaaa, frust betul kan kalau internet tak jadi.. habis hilang segala mood ><

    ReplyDelete
  2. Haha geram kan kalau internet buat hal, haha.

    ReplyDelete
  3. one of the most annoying thing ever. i feel you

    ReplyDelete
  4. Hahaha samalah internet kat rumah Hana hari ni memang menguji kesabaran betul!! Nasib baik ada game tirex tu,kurang sikit rasa nak marah.huhuhu T_T

    ReplyDelete
  5. Selalu kalu kat opis akak ada masalah internet, akak pakai sendiri punya.. Hihi memang geram jugak kan kalu tetiba takde internet. lebih-lebih lagi jika melibatkan kerja hakiki yang memerlukan internet, lagi rasa bengkak di hati jika internet offline..

    ReplyDelete
  6. hahahah samalah dengan saya,kalau boleh tahun 2018 nie lah active dalam blog..tapi internet memang menguji sungguh lah..tiap malam buat hal .. baru nak menulis terus hilang mood

    ReplyDelete
  7. sama lah kita ni haaa. Nak update blog ataupun blogwalking mesti terbantut sebab line internet sekejap ada, sekejap hilang

    ReplyDelete
  8. Hahahaha mesti geram gila kannn. Internet ni memang sengaja :')

    ReplyDelete
  9. Kak ana kalau tenet prob je sebab line xelok tukar terus line telefon. Hehe. Stress dibuatnya.

    ReplyDelete
  10. Uish.. sha frust tak ada internet.. Akak frust line takde terus.. Pergh!! Rasa terbakar je bila keluar emergency call.. hehehe

    ReplyDelete
  11. tau x kepentingan kelajuan internet untuk seorg blogger cam kita ni..bila internet buat hal macam ni memang mengundang kemarahan sungguh..haha..

    ReplyDelete

Followers