ITS 2018

12:22


Assalamualaikum.

ITS 2018 | hi, harini merupakan hari kedua dalam tahun 2018. sepatutnya entry ini dipublish semalam tapi semalam cutilah pulak. Happy new years! tak mengharapkan tahun yang sempurna serba serbi, cukuplah tahun yang membahagiakan (githew).



bercakap mengenai azam. azam? tapi saya shafyqah hahahahahaha ok tak. memang banyak jugak pasang azam, semoga dapatlah capai azam tu walaupun taksemua, maybe setengah haha dan salah satunya nak menabung! sebab boringlah asyik azam nak kurus setiap tahun tapi tak kurus kurus haha so kita tukar azam utama tahun ni nak menabung manatau tabung takpenuh tapi kurus? eh hehehehe.

dan untuk blog pulak, semua tahun ni tuan blog ni rajin nak mengupdate blog, bukannya hanya ambik gambar tapi sampai kesudah tak update kat blog dan rajin blog walking haha

ok bai! 


You Might Also Like

11 Comment(s)

  1. Happy New Year Shaf! Moga azam menabung + kurus tercapai. Hehe

    ReplyDelete
  2. Salam 2018.. Hehehe..
    Semoga semua azam Sha tercapai.. Aamiin..

    ReplyDelete
  3. Betul tu, tak perlu mengharap lebih2...syukur dgn apa yg ada nnt Allah tambahkn lagi =) All the best in year 2018!!

    ReplyDelete
  4. singgah membaca...selamat tahun baru 2018.. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga terus berblog sha. Banyak gambar boleh share tu.

    ReplyDelete

Followers