DAPAT CALL DARI NUMBER YANG MENCURIGAKAN?


Assalamualaikum.

DAPAT CALL DARI NUMBER YANG MENCURIGAKAN? | nampaknya November 2017 akan melabuhkan tirainya dan welkem December yahooO! so pada hari selasa haritu sha cuti dan kat kawasan sha hujung sepanjang hari jadinya malas nak keluar, since cousin pun cuti sekolah sajalah spend time dengan dia, belikan dia internet bagi tengok mael lambong [cerita tahun bilalah haha] pastu tengah kitaorang duk melayan lawak si zizan, ada call masuk.


ya. number seperti diatas. tu screenshot pagi tadi sebenarnya. pada hari selasa tu dia call dua kali tapi sha tak angkat sebab sha memang terbiasa tak angkat call kalau number tak kenal dan number tu sha takberurusan dengan permohonan U ke apa ke sebab number tu number untuk access bank je. ha mencurigakan kan? sha ada 4 number kot haha tapi number yang ni yang dicall. lepas tu semalam sha pergi kerja memang takbawak phone ni sebab screen dia takboleh touch [baca sini] pssst i already got my new baby . bila balik kerja eh ada lagi misscall lagi? number yang sama dan dua kali jugak call. sha macam geramlah haha so sha sengaja search number ni kat google, manatau number bank ke kan.


sha ada upload kat instastory semalam. memang baca kat situ dari pihak MARA lah haha bila pulak sha hutang MARA, ada cakap dari TM pun takpernah sha guna TM ke apa. sabar jelah, pastu pagi tadi tengah buat kerja tiba tiba dapat msg kat number tu, harini tetiba rasa nak bawak phone tu haha 


kalau korang dapat mesej macam ni apa nak buat? sha memang tak kenal pun shidah bt awang tu haha kalau nak cakap makcik ke memang takdak adik beradik nama awang. sekarang dengar cerita banyak kes menipu macam ni. patut tak sha balas msg tu cakap sha bukan shidah binti awang? #sisyangkeliru



2 comments:

  1. Kalau tak pernah buat abaikan je...sbb sally beli brg kat LAZADA, saje amik COD sbb malas nak buat online trasaction..keep dpt msg suruh byr RM300++ utk postage..padahal Sally amik COD kan...elok je brg sampai smlm...scammer everywhere nowadays!

    ReplyDelete