CARA MUDAH FOLLOW BLOG BANYAK BANYAK


Assalamualaikum.

CARA FOLLOW BLOG BANYAK BANYAK SEKALIGUS | sejak akhir akhir ni banyak pulakkan giveaway diadakan. sha pun tak lepaskan peluang nak join giveaway/segmen yang diadakan, mana tau ada rezeki. kalau tak menang pun takpelah dapatlah support rakan rakan blogger yedok? bila dah join giveaway/segmen mestilah ada syarat - syaratnya kan? syarat yang wajib haruslah follow blog so sha nak ajar macam mana nak follow blog banyak banyak sekaligus. 

blogger.com → reading list


nampak tak icon macam pensil tu? ha klik situ


lepas tu klik button [ ADD ]


masukkan link blog yang korang nak follow 


dan tekan FOLLOW! done!


sha selalu jugak guna cara ni. yang atas ni sha guna untuk follow para sponsor SPM FEVER GIVEAWAY  anjuran http://www.zukidin.com/. takbermakna dengan cara ni sha tak blogwalking ke blog para sponsor tau. cara ni boleh digunakan bila blog orang tu takde button follow tapi korang nak follow jugak blog dia hahaha, get it? ok bye nak sambung buat kerja hehehe






17 comments:

  1. nice sharing dik.. sngt berguna :)

    ReplyDelete
  2. Oh, lama-lama dah berblog baru tau ni... selalu cari widget tu kat blog.. Kalau tak ada tak dapat nak follow... cari ni lagi senang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe lepas ni boleh lah follow blog yang takde button follow tu

      Delete
  3. saya pun selalu guna cara ni sebab mudah senang dan jimat masa 😚😚😚

    ReplyDelete
  4. Thank for sharing.. Nanti nak try, baru tahu teknik ni :D

    ReplyDelete
  5. Ok boleh follow ni... sometimes susah nak follow satu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tambah tambah kalau internet slow memang susah nak follow satu satu

      Delete
  6. Wah ..tips baru bagi CCL . Baru tahu nak follow banyak blog sekali gus . Mudah rupanya . Terima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama lepas ni boleh lah guna cara ni

      Delete