OH MY JARI!

Assalamualaikum.

Lamanya tak menaip. susah betul nak mencari mood. dah seru tak datang datang jugak mood ni kan hahaha so rabu haritu sha kena potong kertas kat tempat kerja dan ada something happen *icry* tengah syok - syok potong kertas guna pisau terpotong jari sendiri hahahahahaha ya Allah dia punya cuak tu takpayah cerita la. dah la sorang sorang kan pastu dengan rasa nak nangis sebab taktau nak buat apa hahahaha teruk betul perangai. lalu sha pun pi la bukak peti ais ambik air sejuk yang botol kecik tu ha rendam jari dalam tu, makin lama darah kurang dah keluar fuhhh cuak hakak

nampak macam sikit je darah sebab yang ni tisu ke 3 ke 4 tah haha

lepas rendam dalam air terus letak plaster lepastu terfikir asal letak plaster padahal tak kena tempat luka hm haha

malam kejadian hahaha nak basuh muka pun susah uollssss

maaflah jari buruk hahaha hari kedua yay dah kering 

masa kena benda ni kan, sha terus ambik phone whtsapp kat group hahahaha nak kan perhatian betul hahahahaha kena bebel sekali hahahaha sabar jelah dengan makcik makcik ni ><


so harini hari keempat selepas kejadian, alhamdulillah dah okay cuma masih seriau nak guna jari tu padahal tak sakit langsung hahaha dan sha masih balut jari sha :p pengajaran kat sini, lepas ni kalau buat kerja jangan kalut, jangan duk fikir nak tengok kdrama je hahahaha kan dah mendapat :3 happy weekend uolls!











6 comments:

  1. dalam jugak lukanya tu. hati hati tau lepasnie hehe

    ReplyDelete
  2. get well soon ! aishh dah la agak bnyk gak tu terkena

    ReplyDelete
  3. tu bukan sikit tu, tu banyak tu huhu no wonder lah banyak darah keluar. hati2 lepasni sha :)

    ReplyDelete
  4. hati hati bila pegang pisau lagi..

    ReplyDelete
  5. hahahaha apalah sha. berangan banyk ni waktu buat kerja. GWS!

    ReplyDelete