BORANG SARINGAN KESIHATAN MENTAL

6

Assalamualaikum

BORANG SARINGAN KESIHATAN MENTAL | Hi! macam mana duduk dirumah? semoga baik baik sahaja untuk semua orang. baru baru ni saya ada buat saringan kesihatan mental daripada Hopsital Sungai Buloh, dan result dia sangat mengejutkan. 

BORANG SARINGAN KESIHATAN MENTAL

sebelum ni saya ada je try isi borang tu dan alhamdulillah semuanya okay, malahan semasa PKP 1.0 pun saya ada isi dan semua normal. tak sangka result sekarang boleh jadi seteruk ni :\ saya sebenarnya sedar je kesihatan mental saya tak okay tapi at the same time saya rasa saya okay je.

inilah result saya baru baru ni.... saya tak mintak banyak tapi doakan saya okay balik. saya tau banyak yang terkesan PKP kalini :( semua orang struggle sangat nak hidup, begitu juga saya... saya doakan kita semuaa kuat nak hadapi semua ni, everything will be ok soon... :')

Post a Comment

6 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Semoga fyqah sihat2 aje k.. Jangan stress. Bykkan isfigfar k...

    ReplyDelete
  2. Be strong sha! Kalau ada apa apa masalah, terus rujuk orang yang pakar dan professional ya. Saya dah try jugak semalam, alhamdulillah normal dan ringan saja. Apa apapun stay safe and take care sha! :)

    ReplyDelete
  3. aminn...

    *sending you a virtual hug*

    ReplyDelete
  4. Take care . Moga dipermudahkan semuanya.

    ReplyDelete
  5. take care yourself. dont stress ya

    ReplyDelete
  6. Moga baik2 saja ya Shfyqh..take care, stay safe!
    semua irg turut terkesan akibat covid dan PKP..huhuu

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !