Subscribe to my Newsletter

ALHAMDULILLAH PV DAH 2M!

Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH PV DAH 2M! | Hi! Alhamdulillah syukur! Walaupun takdelah rajin mana nak update blg macam orang lain kan, tapi alhamdulillah PV masih okay hahaha. Okaylah bagi saya yang memang banyak tu je PV :p taksampai berpuluh K lagilah setiap hari, tapi mana tau kan hehehe

ALHAMDULILLAH PV DAH 2M

Sebenarnya saya target nak ss masa tepaat 2M tapi biasalah haha saya sendiri yang lupa :3 tadi lepas update blogpost baru teringat nak tengok hahaha tengok tengok wowwww! Semoga dengan PV dah 2M ni, saya rajinlah nak update blog hari hari hahaha eleh tipu je :p

Berblogging ni sebenarnya bermula dengan suka suki tengok blog orang lain hias cantik cantik! Fuh dulu semua blog cantik macam di pagi hari raya nak pergi beraya, haaa macam tu la blog semua orang hehehe. Semua mak nenek widget nak masukkan tau. Ha dari situ la timbul minat nak berblogging~

Tapi masa mula mula berblogging banyak update pasal cinta ja, walaupun sekarang update juga tapi secara matang githew~ alhamdulillah berkat berblogging juga, banyak benda dapat beli sendiri. Kadang kadang macam tak sangka dapat beli itu ini dengan berblogging & review di ig hahaha.

Ok ok malas nak merepek, so korang rasa saya patut buat giveaway ke atau bagi hadiah top commentator untuk bulan ni? Kalau saya, saya suka buat giveaway hehehe. Korg macam mana?

Btw, thankyou for your support. Yang rajin jejak blog saya, yang rajin tinggal komen, terima kasih sangat. Semoga dimurahkan rezeki korang ye, aamin <3

Post a Comment

11 Comments

  1. Tahniah atas pencapaian 2M pv. Giveaway dan top commentator, ok je kedua-dua ni.

    ReplyDelete
  2. Tahniah fyqah!! 😁👍 Teruskan menulis ya

    ReplyDelete
  3. Tahniah, Sha! Semoga terus aktif berblogging :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah sha! Semoga terus maju ya dengan blog :)
    Buat giveaway pun boleh hehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah sudah 2 juta. Bagus blog beri sesuatu padang Fiqah.
    Saya jauh lagi.

    ReplyDelete
  6. tahniah. aida pun skit lagi nak 2m.
    skit skit pun, ntah nyer berbulan :)

    fyqah sudi exchange bloglist dgn aida?
    https://www.adianiez[dot]com/2021/07/link-exchange-creating-long-term-loyalty-friendships.html

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..Tahniah Sha. Keep it up. Ya siapa sangka ada rezeki juga bila berblog.

    ReplyDelete