MATA TERKENA KENCING KERENGGA!

7

Assalamualaikum

MATA TERKENA KENCING KERENGGA! | Hi! bersiaran awal sikit harini sebab japgi ada pdpr 🥴 so harini nak cerita pasal kejadian sebulan lepas? hahaha saya memang suka peram cerita

MATA TERKENA KENCING KERENGGA!

so malam tu seperti biasa, saya akan layan movie dan tetiba rasa macam sesuatu hinggap di sebelah mata! dan saya memang jenis apa apa semua nak picit 💀 bila ambik, omg kerengga!

jadi lepas picit tu terasa pedih kat sebelah mata, rasa macam terbakar pun ada tapi buat taktahu je dan terus tidur 🤦🏿‍♀ masa nak tidur tu ada jugak la belek belek bahagian yang sakit tu tapi taknampak apa hahahahaha

bila bangun esok tu baru sedar time cuci muka 😂 ada bintik hitam yang besar ye tepi mata, tapi dia macam on the way nak jadi apa eh orang panggil? alah lupa hahaa. so positifkan diri, tak tinggal parut kot

namun, siapa sangka hujan ditengah jalan hahaha tiber. bila terkopeknya kesan kena kencing tu, adalah parut yang besar kat tepi mata 🥺 dia memang sejenis parut yang takboleh tutup dengan bedak hahaha kalau foundation mungkin boleh. nak tengok ke? haaa beginilah rupanya


tapi takpelah, parut pun parut la 😅 bersyukur sangat tak kena dalam mata, kalau tak taktahu la apa jadi huhu 

itu jelah cerita saya pagi ni, ayat pun macam takleh go dah 😂 jom pdpr!

Post a Comment

7 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. nt lame2 parut tu ilang kot..
    nsb baik tepi mata.. bkn dlm mata..

    ReplyDelete
  2. Baca pun, Dina boleh terasa pedih tu. Harap tak lekat parut lah lepas ni

    ReplyDelete
  3. Kena cium kerengga! Saya pernah tergigit kerengga. Rasa dia masam masin sikit.

    ReplyDelete
  4. Lama lama nanti hilang parut tu kalau letak ubat, nasib baikk tak kena dalam mata kannnn.

    ReplyDelete
  5. esh dia ni kan.. hati2.. akak dulu time kecik pernah kena.. kelam jgk la dunia ni . haha

    ReplyDelete
  6. Tak tahu pulak kena kencing kerengga boleh jadi macam tu. Mujurlah tak masuk mata.

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !