HELLO JULY!

3

Assalamualaikum

HELLO JULY!  | Hi! dah Julai eh? kejap je pejam celik pejam celik dah julai tapi kita masih dikurung πŸ˜‚ dah 7 bulan dikurung tapi kes masih emmm

Hello July

sebenarnya kan, saya macam dah give up in everything πŸ˜… entah la rasa macam malas nak buat semua benda, rasa macam tak kemana pun huhu. kalau dulu, seronok buat job sebab nak jalan jalan tapi sekarang... macam takda motivasi huhu

disebabkan ini saya decide untuk kurangkan bersosial di media sosial haha takdelah diam terus cuma kurang. lagipun dah takda gambar nak post hahaha

jadinya hidup saya sekarang, bangun pagi - ajar cousin pdpr sampai petang - berjalan. itu jelah rutin harian hari hari.

becakap pasal pdpr, penat betul pdpr niπŸ˜‚ habis suara mengajar tapi budak tak paham jugak. kadang maklumat cikgu bagi pun taksampai, sampaikan saya sendiri takpaham hahaha

kalau bab nak tamatkan zaman bujang pulak.. tah la, bila rancang ja sop tukar, rancang lagi sop tukar, so skrg saya malas nak rancang πŸ˜‚ nnti settle, nikah je. penat dah sampai hilang mood nak nikah.

tapi insyaAllah saya masih baik baik saja. saya doakan semua diluar sana, dipermudahkan segala urusan, tak kisah la apa urusan pun. dan semoga Allah angkat covid19 dari Malaysia πŸ₯ΊπŸ˜­

Post a Comment

3 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Salah fyqah.. Apa pun yg awak buat semiga dipermudahkan segala urusan nya ye 😍

    ReplyDelete
  2. Hello july. Sekejap je masa. pejam celik pejam celik dah masuk bulan julai

    ReplyDelete
  3. smoga Allah permudahkan segala urusan pkah!

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !