Assalamualaikum

DAH JADI BUDAK TIKTOK SEJAK LOCKDOWN | Hi! harini dah hari ke 11 fmco di Malaysia. saya sebenarnya dah habis benda dah nak dibuat 😂 masak dah makan dah tidur dah habiskan duit dah semua dah tapi lockdown takhabis habis lagi :(

DAH JADI BUDAK TIKTOK SEJAK LOCKDOWN

ceritanya saya memang ada akaun tiktok since first mco lagi sbb tengok video masak ke semua situ. bukan tengok video berjoget eh hahaha

seronoknya tiktok ni, bila tengok video memasak cepat je habis! saya memang taksuka tengok video lama lama sebab cepat bosan 😂 tapi mula mula tu macam letak bukan nama sebenarlah, tapi sejak fmco rasa nak buat video pulak.

maka terhasillah akaun tiktok yang bernama "shfyqhazhr" hampir semua sosial media saya nama tu je termasuklah email! hehehehe jadi korang yang ada tiktok dijemput follow saya ðŸĪŠ nanti saya follow balik, jangan risau 💊🏞

https://vt.tiktok.com/ZSJxCs8nH/

sekian!!! doakan saya rajin update blog ðŸ˜Đ😂