Subscribe to my Newsletter

REVIEW : BEAUTYRA PILLOW LIPDRAMA QUEEN

Assalamualaikum

REVIEW : BEAUTYRA PILLOW LIP DRAMA QUEEN | Hi! lama rasanya takbuat review, asyik asyik update kehidupan yang membosankan ja 😂 jadi harini nak cerita pasal saya terbeli lipstick..... saya ni ada masalah bila mana orang review best je saya nak beli tapiiiii saya tunggu sales 🤪


REVIEW : BEAUTYRA PILLOW LIP DRAMA QUEEN

Saya sebenarnya dulu pernah follow owner Beautyra ni which is tyrakmrzmn! dia cantik gilerr uolls pastu saya suka tengok igstory dia berdrama 😂

Then saya rasa nak try dia punya product sebab ramai cakap best! kebetulan pulak haritu sales kat shopee 50% off, terus saya grab tanpa fikir panjang! kalau ikutkan shade yang saya pilih ni memang tepat dengan saya punya taste tapi.....


cantik kan packaging Beautyra ni?! saya masa mula mula buka parcel memang excited gila! macam yesss akhirnya dapat beli 😂 


lipstick ni jenis bullet, saya sebenarnya kurang suka dengan lipstick bullet ni 😂 pengalaman saya sebelum ni, kalau lipstick gini letak dalam beg jalan jalan mesti patah! sebab panas 😂 tapi sebabkan lama takbeli jenis ni, so yahhh kita try beli semula :p


nampak tak shade lipstick ni macam mana? dia bukan warna merah aw aw tau tapi ada shade pink jugak hahaha aduh cemana nak terangkan eh 😂 



ni bila saya pakai kat bibir. (gambar 1st) gambar atas saya pakai full lips, gambar bawah saya buat ala ala korea tak jadi 😂 (gambar 2nd) bila selfie full face, nampak garang tak 😂 taktahu la if kalau makeup full face lipstick ni akan nampak ok. later saya try!

Review BeauTyra Pillow Lip Drama Queen


Packaging? Cantik! Tekstur? Creamy! Keringkan kulit tak? tak keringkan kulit! Shade lipstick? Cantik! tapi maybe saya kena try shade lain untuk dapatkan favorite shade 😂 Senang cuci? Yes, senang! Hilang tak waktu makan? Hilang 😂 tapi topup jelah lepastu. Cover warna & line bibir tak? Yes cover! even kalau buat ala ala korean.

Harga? RM17 free postage! But masa tu sales di Shopee. so kalau korang nak beli, belilah time sales ye 😂 next wishlist untuk produk BeauTyra ni adalah mist!!


Btw, ada suggestion lipmatte apa yang best? nak beli untuk pakai raya 🤪

Post a comment

4 Comments

  1. Ish... mati2 uncle ingatkan pillow bantal... hehehhe

    ReplyDelete
  2. cantiknya color liptick. ramadhan kareem buat shfyqha sekeluarga semoga ramadhan kali ini terbaik buat kita

    ReplyDelete
  3. Warna cantik.. Akak suka bentuk dia... Agak2 ada lagi sales tak? Hehe...

    ReplyDelete
  4. Merah sesuai dgn kulit tak apa.. boleh pakai raya sekali

    ReplyDelete