Subscribe to my Newsletter

BREAKFAST DI MCDONALD

Assalamualaikum

BREAKFAST DI MCDONALD | Hi goodmorning! fuh sebaik sempat update sebelum pukul 12 😂 so harini kita breakfast kat mekdi!

ceritanya harini pakcik kena pi hospital kangar sebab ada checkup. jadi saya dengan sepupu hantarkan makcik & pakcik kat hospital pastu kitaorang pun datangla mekdi 😂

padahal kalau sarapan kat kedai nasi kandaq ni baru lost rm5 tapi takpala demi mendapatkan internet dan tempat yang sejuk! kah kah

so harini inilah sarapan saya ;-



sebenarnya nak hash brown ni je hahaha tapi pi order yang big breakfast tu 🤔💆🏽‍♀ lama betul takmakan hash brown ni hahaha, dah dapat ni fuh rasanya nikmat 😂😂

sekarang masih mereput dalam mekdi sebab tak settle lagi kat hospital, harap harap cepat 🥴 btw tadi dalam google cakap mekdi ni bukak pukul10 tapi bila datang dah bukak 😂😂 apo??!

korang breakfast apa harini?!


Post a comment

5 Comments

  1. Hehe ct xleh nengok iklan ayam goreng mekdi..terliur..mcm nak pecut g mekdi ja..nasib Ank2 kecik xleh tinggal kihkihkih

    ReplyDelete
  2. Okay esok juga rasa nak breakfast mcd! Nak pancake 🥞 dia tu pula rasa 😅

    ReplyDelete
  3. Lamanya xmkn mcd.. terliur dan teringat² big breakfast dia

    ReplyDelete
  4. Lamanya xmkn mcd.. terliur dan teringat² big breakfast dia

    ReplyDelete