A YEAR OLDER!


Assalamualaikum

A YEAR OLDER! | Hi, its me again (hahaha) actually haritu dah pasang niat nak update blog atleast, 1 post 1 hari tapi malangnya tak kesampaian niat tu haha :3 so last blogpost hari jumaat, rasa macam takbagitau lagi yang adik sha jatuh motor langgar biawak petang jumaat tu huhu ok jap tapi nanti sha sambung kat bawah, sekarang nak bagitau yang yayy sha dah 23 tahun :p


Happy birthday to me, myself and I! youre doing so great since day one hihikk. semoga murah rezeki, dipermudahkan segala urusan, dipanjangkan usia, dirahmati Allah dan kurus tahun depan!!!! aminnnn.

gambar waktu kanak kanak :p

sebenarnya banyak lagi gambar masa kecik sebab arwah mak memang suka ambik gambar sha dengan adik, banyak gila album kat rumah haha! sha rasa sha pun ikut perangai mak sebab memang suka cuci gambar then letak dalam album hahaha

oh by the way, tahun ni tahun pertama sambut birthday tanpa mak :( selalu bangun pagi pada hari birthday mesti mak hantar msg panjang panjang :'D tahun ni takda pun, cuma yang rapat rapat je yang wish. tapi saya masih bersyukur hihi

oh demi membahagiakan diri sendiri, dah lama teringin nak cheesekut, harini sebab birthday girl kan, jadilah rajin then tadi pagi gi beli barang pastu sampai sampai rumah terus buat cheesekut [ RUJUK RESEPI SINI : RESEPI : CHEESEKUT MUDAH DENGAN 4 BAHAN! ] maka pukul 3 macam tu bolehlah makan~


so yummy! hahah ok berbalik kepada cerita memula tadi, petang jumaat tu adik cakap nak keluar gi alor setar, sha siap order prosperity hahaha then 20 minit lepas keluar dia ws cakap dah nak balik, macam pelik la mimpi apo keluar kejap sangat haha then dia cakap dia langgar biawak, ingatkan biasa biasa jelah sekali balik sedikit teruk juga la haha tapi arini luka dah makin kering, harap harap cepatlah sembuh huhu. 

oklah sampai disini sahaja coretan sha pada hari ini, semoga lepas ni sha makin cantik (eh) HAHAHHAHAHA




8 Comments

  1. Selamat ulang tahun kelahiran Sapikah! ^^ May Allah bless you with happiness and grant your wishes, and dikurniakan kesihatan dan rezeki yang melimpah ruah. ^^

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. selamat hari lahir sis <3

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday Sya. Sedap tu buat cheesekut

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir Pikah..semoga sihat selalu dan sentiasa didalam rahmatNya

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir Sha! 🎉
    May all your wishes come true 🎈✨

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday, Sha. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  7. yeayy happy belated birthdayy awakk. moga bertambah tambahhh cahaya di muka, dalam hati, iman dan dalam hidup awakk aamiin :)

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday Sha..
    semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    ReplyDelete