SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATION LOTION


Assalamualaikum

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATION LOTION | Hi! siapa ada baca status FB sha pasal Safi Balqis Hydration Lotion ni? hahaha sadis betul perjalanan hidup kitaorang! jadinya haritu balik kerja, bila letih ni semua benda tak kena kan, sekali sha terpusing lalu terpusing pusing la lotion ni kat atas lantai. pastu gi ambik tengok kepala dia dah terbelah dua hoho


masa tengok keadaan botol tu dah remuk dah hati ni hahaha taktahu la kalau sha je jenis kalau skincare/makeup rosak memang sedih teruk :3 tambah tambah pulak kalau masa tu takda duit nak beli baru! kahkah jadinya keesokkan harinya sha ajak kawan sha teman sha cari hydration lotion ni, lepas masuk 2 watsons dan 1 guardian akhirnya jumpa kat dalam tesco hahaha! yessssssss jumpa jugak so malam ni boleh terus pakai! 

rasanya sha dah takyah cerita pasal jenama Safi ni kan? rasanya semua dah tahu sebab jenama ni sha kenal sejak zaman sha masih sekolah lagi tau! ala masa masa kumpul duit sebab nak beli produk safi :p dan memang sampai sekarang sha guna produk safi ni, banyak betul produk dia ha.daripada penjagaan muka, badan rambut dan makanan tambahan!

๐“ข๐“ช๐“ฏ๐“ฒ ๐“‘๐“ช๐“ต๐“บ๐“ฒ๐“ผ ๐“ž๐”๐”‚๐“ฆ๐“ฑ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฆ๐“ฑ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท๐“ฒ๐“ท๐“ฐ ๐“—๐”‚๐“ญ๐“ป๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ ๐“›๐“ธ๐“ฝ๐“ฒ๐“ธ๐“ท



Nama produk : Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion
Kandungan : 100ML

kalau korang nak tau safi hydrating lotion ni merupakan gabungan antara penyegar dan juga pelembap, so maknanya 2 in 1 la! walaupun produk ni 2 in 1 tapi produk ni tetap akan bagi kesan yang optimun untuk kulit korang! pada sha kan bila produk 2 in 1 ni memudahkan sebab jimat masa :p

๐“š๐“ฎ๐“ต๐“ฎ๐“ซ๐“ฒ๐“ฑ๐“ช๐“ท ๐“ข๐“ช๐“ฏ๐“ฒ ๐“‘๐“ช๐“ต๐“บ๐“ฒ๐“ผ ๐“ž๐”๐”‚๐“ฆ๐“ฑ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฆ๐“ฑ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท๐“ฒ๐“ท๐“ฐ ๐“—๐”‚๐“ญ๐“ป๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ ๐“›๐“ธ๐“ฝ๐“ฒ๐“ธ๐“ท




•  Memberikan 2x penghidratan dan kesegaran dengan satu penggunaan.
• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid
 Macro Hyaluronic Acid
 Nano Hyaluronic Acid
 Bio-Hyaluronate
 Oligo-Hyaluronic Acid
 Super Nano Hyaluronic Acid
•  Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE

๐“’๐“ช๐“ป๐“ช ๐“œ๐“ฎ๐“ท๐“ฐ๐“ฐ๐“พ๐“ท๐“ช๐“ด๐“ช๐“ท ๐“ข๐“ช๐“ฏ๐“ฒ ๐“‘๐“ช๐“ต๐“บ๐“ฒ๐“ผ ๐“ž๐”๐”‚๐“ฆ๐“ฑ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฆ๐“ฑ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท๐“ฒ๐“ท๐“ฐ ๐“—๐”‚๐“ญ๐“ป๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ ๐“›๐“ธ๐“ฝ๐“ฒ๐“ธ๐“ท



๐ŸŒป๐ŸŒป gunakan sebanyak 2 kali sehari iaitu pagi dan malam selepas mencuci muka!

๐“œ๐”‚ ๐“ก๐“ฎ๐“ฟ๐“ฒ๐“ฎ๐”€ ๐“ž๐“ท ๐“ฃ๐“ฑ๐“ฒ๐“ผ ๐“Ÿ๐“ป๐“ธ๐“ญ๐“พ๐“ฌ๐“ฝ


kalau mengenai packaging, sha rasa size hydration lotion ni dah sesuai untuk dibawa kemana mana (boleh muat beg) dan sha yakin botol ni takkan mudah bocor. apa yang sha nampak lepas guna hydrating lotion ni, kulit muka sha sentiasa lembab dan kurang berminyak. yang paling best bila cepat menyerap, rasa macam tak apply produk pun kat muka. kalau keluar mana mana memang sha akan bawak hydration lotion ni sebab takpayah bawak banyak barang :p harga yang mampu milik dan sha percaya semua orang mampu, insyaAllah!


korang boleh dapatkan produk ni di mana mana pasaraya terdekat/watsons/guardian atau secara atas talian di shopee/lazada!




5 comments:

  1. Dina tak pernah guna lagi jenama Safi ni. Maybe boleh cuba lepas ni. Nampak menarik!

    ReplyDelete
  2. Nampak ramai gak Safi ni orang guna ๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  3. bagusnya senang nak bawa pergi travel, size pun tak besar just nice.

    ReplyDelete
  4. mcm2 skrg produk baru safi, akak biasa pakai dia punya makeup remover

    ReplyDelete
  5. sep sikit, sama geng pakai produk safi dari zaman sekolah jugak hehehe

    ReplyDelete