LEGA BILA CEPAT SIAPKAN KERJA RUMAH

1

Assalamualaikum

LEGA BILA CEPAT SIAPKAN KERJA RUMAH | Hi! Semalam saya terfikir sesuatu haha jadi harini kita update blog. Rasanya bila ada rasa nak update blog tu terus je update kan? Takpayah fikir nak bukak laptop ke apa ke, mesti tak jadi kerja 🤣 tapi harini nak update pasal aktiviti harian saya hehek

LEGA BILA CEPAT SIAPKAN KERJA RUMAH

Mesti korang macam saya jugak kan? Bila dah settle semua kerja rumah fuh nyamannya! Boleh duduk atas sofa, sambil bukak tv walaupun tak tengok pastu update blog macam sekarang saya buat ni 😂

Harini lepas bangun je terus menyapu. Kalau asyik termenung je mesti semua kerja takjalan! Dah bila start menyapu dalam masa sama basuh baju. Dh settle menyapu, kerjngkan baju pastu ampai! Lepas tu basuh pinggan sahur tadi then pergi tengok anak anak ayam suami.

Kejap je rasa dah settle semua! 9.15 pagi macam tu dah boleh rilek depan tv sambil dengar lagu raya 🤪 ambil mood sikit nak raya tapi apa tak ready lagi 😆


Tu jelah nak update harini. Malas nak cakap tunggu next entry sebab taktaulah bila 😆 oklah bye!

Post a Comment

1 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Betul tu kalau dapat settle kerja yang patut kita settle awal memang best. Rasa lega dah siap banyak kerja

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !