EH DAH FEBRUARI?

Assalamualaikum

EH DAH FEBRUARI? | Hi! pejam celik pejam celik dah februari? rasa macam baru semalam masuk 2022. saya taksempat nak update lagi azam tahun ni haha :p kalau nak tunggu saya update tah 2023 nanti baru terupdate azam tu.

EH DAH FEBRUARI?

sekarang kan serious susah gila nak update blog, padahal macam macam rasa nak update. nak update bab berjalan, nak update resepi tapi tulah, last last upload kat tiktok je :3 btw followlah tiktok saya ; www.tiktok.com/@shfyqhazhr hehehe

macam senang pulak kalau kat tiktok, sebab pakai video je kan. record, edit sikit dah settle untuk dijadikan kenangan haha kalau kat blog kena menaip, ya Allah malehnya! nak kena edit gambar, nak transfer ke surface lagi. tapi tulah, sayang jugak kat blog ni. bolehlah kan, update sekali sekala pun, alhamdulillah still ada yang singgah blog kita :')

so aktiviti februari ni, rasanya nak banyak jalan jalan XD walaupun kes meningkat tapi rasa nak berjalan tu kuat sangat haha sebab takut PKP lagi walaupun katanya takkan PKP dah :3 oklah taktahu dah nak merepek apa.

bye!

Post a Comment

9 Comments

  1. hahahaha update je la pape kat sini.. :p kita takde acc tik tok.. cukup la IG tu ahhaa dah tua2 ni pening plk nk ada byk socmed :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak menaip tu yang malas haha nak update tu banyak XD

      Delete
  2. musim covid ni masa cepat berlalu, banyak yang belum sempat nak buat tapi masa cepat sangat berjalan.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah masuk Februari dan Rejab juga.

    ReplyDelete
  4. BW sini. makin lama makin malas nak menaip kan. tapi tulah, nak ditinggal sayang pulak. haha

    ReplyDelete
  5. Tahu tahu dah February dah kan. Selagi ada peluang jalan, kita jalan release kan stress sekejap.

    ReplyDelete