HAPPY BIRTHDAY PUAN SAPIKAH!

Assalamualaikum

HAPPY BIRTHDAY PUAN SAPIKAH!  | Hi! Bulan paling malas nak update blog 😂 sekarang kalau boleh menghadap phone untuk update blog memang betul betul masa terluang la. Macam manalah kan nak jadi blogger berjaya 🤣 oh btw semalam saya dah 25 tahun! 🤩


HAPPY BIRTHDAY PUAN SAPIKAH!

Alhamdulillah semalam hari lahir saya yang ke 25 tahun dan paling best tahun ni sambut dengan suami 🤪 selama ni kalau birthday memang beli kek sendiri haha tapi kalini suami yang belikan walaupun saya sendiri yang pilih 😒

Walaupun takdapat sambut dengan family sendiri, dapat sambut dengan family mertua. Btw suami saya wish pendek je "happy birthday sayang, alhamdulillah tahun ni takpayah b pegi kedah nak sambut birthday sayang" 🙄🙄🙄

Happy birthday dearself, semoga dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan, dipanjangkan usia dan cepat dapat baby ehhhh 😂 tlg aminnkan hehe

Post a Comment

4 Comments

  1. Selamat Hari Lahir Puan Sapikah... huuhu..
    Semoga berbahagia bersama kehidupan baru...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir, Sha. Semoga Sha terus diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  3. Doa yang akhir tu, semoga cepat cepat dapat baby... aminnnnn!!

    ReplyDelete