BANANA BALL KFC? SEDAP KE?

Assalamualaikum

BANANA BALL KFC? SEDAP KE? | Hi! Lama jugak tak update pasal KFC kat blog 😹 bukan taknak beli tapi kebanyakkan menu tak kena dengan tekak. Maksud saya sebelum beli tu pun dah rasa macam tak kena tekak so malas nak beli, karang melebih pulak mengutuk ye tak?

BANANA BALL KFC? SEDAP KE?

So takdelah baru sangat tapi dalam bulan lepas la, tetiba teringin nak makan KFC so belilah set yang 6 ketul ke berapa tah dan dapat sekali Banana Ball 6 ketul ke 5 ketul tak ingat heheeheheh


Kalau dulu yang cheeseball tu saya suka, sebab saya sememangnya peminat cheese 🥶 tapi yang ni fuh puas jugak la nak blend dengan rasa dia hahaha. For me la kan, taksedap but still boleh la makan 🥺 masa nak makan tu, bau macam sedap tapi lepas gigit rasa tepung lebih daripada pisang ☹️☹️ Rasa macam makan tepung goreng hahahaha!


Sebenarnya masa tengok tu, ingatkan dia rasa ala ala cekodok versi kayangan la kan but hihuu tak kena pulak dengan tekak dan mulut saya. Tapi kalau korang nak try, bolehlah try hehehehehe

Ok bye! 🤪

Post a Comment

9 Comments

  1. Hahaha ok nnt k ret nak try laaa.. Tp dh lama gak x beli kfc ni

    ReplyDelete
  2. kita pun dah try.
    tepung guna tepung pulut kan.
    inti tu rasa macam inti apple ...
    lebih baik buat apple pie sahaja, lagi sedap.
    yang ni rasa tak berapa sedap ditekak kak pip.

    ReplyDelete
  3. Macam pelik je, baik beli pisang goreng. Hihi. Lama tak makan KFC. Teringin plak

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam. kak pun jadi tak berani nak try. sebab takut kecewa nanti bila dah makan. hehe

    ReplyDelete
  5. Saya dah cuba banana balls ni dan rasanya sedap bagi saya. Mungkin bergantung pada cawangan KFC yang sediakan menu tu kot.

    ReplyDelete
  6. Sama lah. sejak pkp, pkpb pkpd pkp balik dah tak makan kfc. Rindu jugak nak makan. If brkesempatan and masih ada banana ball ni will try kot. Tapi cekodok kayangan eh.. haha

    ReplyDelete
  7. nasib x beli lg. haritu kak nak beli tp x beli2 pun smpai skrng. hehe

    ReplyDelete
  8. Ohh kiranya macam lebih tepung dari pisang lah ni. Belum rasa nak cuba lagi. Lama juga tak beli KFC ni.

    ReplyDelete