SUSAH BETUL KALAU TAKUT KUCING KAN!

Assalamualaikum

SUSAH BETUL KALAU TAKUT KUCING KAN! | Hi, disebabkan haritu skip banyak hari kan so terpaksalah buat banyak banyak terus . maaf kalau bosan xD ok day 6 untuk 30 days blog challenge!



saya tahu memang ada orang yang macam saya dan memang ramai yang pelik pun, kenapa takut dengan benda comel macam tu. haha saya pun taktahu. dulu masa kecik rasanya takdalah takut mana dnegan kucing sebab saya ada bela sekor kucing dulu tapi kucing tu hilang. sejak daripada tu memang saya takut betul dengan kucing. kadang kucing kat kedai makan kan, datang gesek kat kaki ya Allah menjerit satu kedai boleh dengar T___T memang dah pesan siap siap kat kawan yang saya takut kucing hahaha

selain kucing, saya jugak takut dengan ketinggian hahaha benda ni baru sedar hujung tahun lepas. sebelum ni rasa macam ok je tapi maybe selama ni tak berada tempat yang tinggi sangat tapi haritu gi rumah sedara ditingkat 27, peh bila pandang bawah rasa nak muntah nak mual semua la hahahaha sebaik tak pengsan xD

saya sebenarnya taktahu saya takut apa lagi sebab saya selalu rasa diri saya berani je muahahaha, takpalah nanti ada masa ada hari saya update ehekk.

okie bye!



0 Comments