MENSTRUAL PAIN RELIEF HEAT BELT


Assalamualaikum

MENSTRUAL PAIN RELIEF HEAT BELT | Hi korang! kepada sis sis, kalau period selalu sengugut tak? sha sengugut juga tapi tak teruk, alhamdulillah. tapi kalau tak sengugut pun mesti rasa tak selesa kan time period 🙊 sha ada jugak la ngadu kat BF yang selalu tak selesa hahaha dan dia pun faham sangat dah mood swing sha macam mana kalau period. oleh sebab itu, dia hadiahkan sha Heat Belt ni yayyyy! jadi sekarang sha nak kenalkan korang tali pinggang ajaib ni 🤣 daripada Emrys Home & Flexwarm.

EMRYS HOME
first time dengar pasal Emrys Home? ok Emrys Home ni merupakan satu jenama yang berkonsepkan hidup mewah tapi berpatutan "Affordable Premium Life".  Dimana jenama ni membuatkan ramai orang dapat guna prodyk yang world class & berkualiti tinggi dengan bayaran yang munasabah & berpatutan

EmrysHome & Flexwarm Therapy Menstrual Cramp Warming Belt

korang tahu tak kalau rahim korang "sejuk atau dingin" boleh menyebabkan pelbagai jenis penyakit? sebagai contoh 👇🏼

😮 haid tak menentu
😮 keguguran
😮 terdedah kepada chloasma
😮 dark circles
😮 berat badan mudah naik
😮 muka lesu
😮 sakit belakang
😮 kerap buang air kecil

tapi ✋🏼 korang takpayah risau dah sekarang dengan adanya Heat Belt ni dapat membantu korang mengatasi masalah masalah penyakit seperti diatas. ok first nak cerita apa yang ada dalam box dulu ; bila korang beli Heat Belt ni, korang boleh pilih sama ada nak powerbank or tak tetapi powerbank ni penting sebab Heat Belt ni memang menggunakan powerbank sebagai charging method dia.




seperti yang korang nampak diatas, terdapat ;

1 x Heat Belt
1 x Powerbank
Manual penggunaan & Waranty

mula mula sha tengok benda ni macam pening jugak cemana nak gunakan 😅 nampak complicated sangat kan? tapi sebenarnya senang je, ha korang tengok bawah ni


Cara Penggunaan ;

👉🏽 masukkan powerbank ke dalam pouch powerbank
👉🏽 sambungkan USB dengan powerbank
👉🏽 tekan butang power di Heat Belt selama 1.5 saat untuk on/off, automatik lampu merah akan menyala dimana lampu merah merupakan suhu paling tinggi
👉🏽 tekan pada butang power untuk menukar suhu mengikut anda

lampu merah - 65°C (terapi fizikal)
lampu kuning - 50°C (mod standard)
lampu biru - 43°C (mod tidur)

𝓜𝔂 𝓔𝔁𝓹𝓮𝓻𝓲𝓮𝓷𝓬𝓮 𝓾𝓼𝓲𝓷𝓰 𝓽𝓱𝓮 𝓱𝓮𝓪𝓽 𝓫𝓮𝓵𝓽


mula mula dapat parcel, duk agak apa lah eh ringin je ni, takkan buku kot. pastu bila bukak parcel wow cantiknya packaging!  packaging dia simple tapi memang menarik mata gituuu. cara nak guna heat belt ni pun mudah sangat! dan korang siap boleh bawak ini ke mana mana (contoh ; balik kampung/travel) sebab benda ni ringan je.  mula mula guna rasa macam eh takda apa pun? mana tak nya sha guna yang paling rendah which is lampu biru, dan sha pun tertidur dek kerana senggugut dan sakit belakang, bila bangun ja dari tidur rasa macam lain, badan dah tak sakit sakit dah, perut pun macam biasa. terus wowwww hebatnya kamu haha terus ws BF bgtau dia yang produk dia beli ni berkesan! sha ni jenis penakut sikit, takut nak guna yang paling panas tu :p so keesokkannya sampai masa ber"me time" sha pun pakai lagi Heat Belt ni tapi guna suhu yang medium (lampu kuning) hahaha punya kusyuk sekali tertidur pulak :p kalau korang tanya sha nak bagi berapa bintang kat produk ni, sha nak bagi 11/10 bintang! thankyou loveee, kenalkan produk ni kat i hiksss

oh ya korang pun boleh je dapatkan produk ni, di FB, IG dan Website dorang ok?

Facebook : EmrysHome
Instagram : EmrysHome
Website : https://www.emryshome.com/

psssst : korang boleh dapat 18%OFF bila korang guna kod ni "SA18" & youre welcome!

2 comments:

  1. ni tungku zaman moden ni,menarik!

    ReplyDelete
  2. Wah.. bestnya.. tak yah makan ubat dah lepas nie.. bubuh nie je dah melegakan .

    ReplyDelete