BARANG SHOPPING 11.11 DAH SAMPAI!


Assalamualaikum

BARANG SHOPPING 11.11 DAH SAMPAI! | Hi uolls! selamat kembali bekerja hikhik. hari isnin sha halfday dan semalam sha cuti dan pagi tadi malas betul nak datang kerja, nak cuti lagi huwaaa. tapi bila masuk ja tadi, terus nampak benda yang mengembirakan iaitu parcel~ sha kan kalau mai kerja pastu dapat parcel, ya Allah bahagia tak terkata. tambah kalau haritu, poslaju datang, gdex datang, skynet ke, j&t ke kahkahkah melebih diani. ada 3 parcel kesemuanya dan 1 ja yang sha :p 1 yang adik & 1 yang cousin. rasa bangga jap shout out pasal shopee haritu, banyak suruh sha orderkan ngeh ngeh, kira sis berjaya la kan?

BELI APA 11.11?

masa 11.11 haritu sha mulanya takmau beli apa pun sebab rasa macam takdak benda pun yang perlu dibeli hahaha tapi malam tu lepas settlekan kerja, saja belek website karangkraf, konon nak beli buku lagi la pastu terfikir balik, buku yang haritu pun takbaca lagi hoI! matikan jelah angin angin tu, pastu scroll fb and everyone is talking about 11.11 -_- dan sha ternampak iklan pasal Althea Korea, sha pun saja la usha usha - usha usha sampai terbeli (': dan semalam 20.11 barang sha sampai! wuhuuuu. sha bukak althea tu sebab nak TENGOK ja apa produk yang ada untuk menyelesaikan masalah bibir sha ni, dan sha bajet RM 50 SAHAJA! jangan lebih! lepas usha usha semua, add cart jadi RM 70+ aduh takboleh jadi ni, nak buang yang mana satu eh hahaha sha pun buang la facemist ni, tapi nanti nak beli jugak! dan yang lain sha simpan~ dan barangnya adalah ;-


FIRST TIME EDIT VIDEO GINI GAIS, SUPPORT SIKIT NGEH NGEH


😝 Air Cotton Makeup Base (Mint)
😝 Oatmeal Therapy Cleansing Tissue (20pcs)
😝 Perfect Clean Cleansing Tissues (30ea)
😝 Honey&Berry Lip Sleeping Mask
😝 Ginger Sugar Lip Scrub 

Subtotal RM56.00
Shipping & Handling RM0.00
Grand Total RM56.00

takberjaya nak beli bawah RM 50  sebab sha rasa semua ni sha nak, sha perlu haha why not kan? taksabarnya nak balik rumah nak try dan kalau RAJIN nak buat review hahaha kalau je ok kalau. korang punya 11.11 dah sampai ke belum? hehehehehehe okbai! 

WEBSITE : ALTHEA KOREA



15 comments:

  1. waaa..
    kak nieyl x sempat nak beli barang sgt..

    ReplyDelete
  2. Tak bershoping pun masa 11.11 tuh walaupun dok tengok juga shopee la, lazadalah.. tapi tak terbeli.. kikiki..

    ReplyDelete
  3. Tak dapat beli apa apa masa 11.11 hari tu sebab takde dekat Malaysia tapi saya suka shopping dekat Althea sebab box dia cantik! :D

    ReplyDelete
  4. Amboi, x lepaskan peluang sempena Double11.. Yg oatmeal tissue tu k.fiezz dh cuba.. Best.. Nnti nk repeat lgi.

    ReplyDelete
  5. lip sleeping mask? wahhh menarik tu! hehhee

    ReplyDelete
  6. nak tidur pun bibir kena pakai mask..kerlasss kannn

    ReplyDelete
  7. banyak tu dapat harga rm56.. kak aritu masuk saja x shopping hahaha aduhaiii sebab duit nak guna benda penting lagi kos mata punya tu terpaksa tahan hihihi

    ReplyDelete
  8. wah bestnya. selalu juga tengok barang kat althea. selalu dapat survey je, ada je yang berkenan tapi tunggu duit masyuk dulu laa. :)

    ReplyDelete
  9. Wow bestnya barang kita shopping dah sampai. Mesti tak sabar nak guna

    ReplyDelete
  10. Wahh bestnya. Kita tak beli pape time 11.11 tu. Tahan diri jgn buka shopee. Hehehe.

    ReplyDelete
  11. menariknya lips sleeping mask tu..

    ReplyDelete
  12. Amboi seronok yeh shopping 11.11. cheery pun jenis seronok gak dpt parcel hehe

    ReplyDelete