BILA MINTA ORANG AMBILKAN GAMBAR


Assalamualaikum

BILA MINTA ORANG AMBILKAN GAMBAR | Hi korangg!!!! siapa sini kalau before makan wajib ambik gambar? yes kita geng! ambik gambar makanan tu satu, ambik gambar dengan makanan tu satu hahaha adoi complicatednya jadi perempuan :3 benda ni dulu dulu saja saja ja tapi lama lama jadi wajib, pastu bila nak behenti buat jadi takreti....

so beberapa hari lepas sha keluar makan dengan diani pastu kan sha mintak dia ambikkan gambar pastu kan ha kejap hampa tengoklah sendiri



takpayah lah click untuk tumbesaran ya hahahaha huduh betul. siap cakap lagi "ni nak ambik gambar kan? takyah la gerak gerak ingat ambik video ka" hahahaha geram aku diani kan hahaha tapi sebab dia ja ada apa mampu sistur lakukan T.T walaupun macam ni result dia, tapi sha tetap berterima kasih tlg ambikkan gambar hahaha :3 setakat ni takjumpa lagi lah orang yang pandai ambik gambar sha selain nzirah, dia tu sanggup lah buat macam mana pun janji dapat gambar elok. same goes as me, biar redah rumput ka apa janji helok hahahaha kalau cousin sha ambikkan gambar, berlari lah salah angle la -_-


kalau korang pulak siapa yang ambikkan gambar cantik? husband keeew? hahaha berharap sangat dapat husband pandai ambik gambar :p :p oklah sekian entry kalini, bai!!!! 

11 comments:

  1. Hahaha.. Tak tahulah nak jawab apa, tapikan memang selalu macam tu.. bila orang lain amikkan gambar kita mesti tak cantik..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. marah ker apa disuruh ambil gambar.. hehe

    ReplyDelete
  3. ambil gambar pun kena ada seninya guna. kawan mama masa kat u dulu memang mama ban dari ambil gambar. mesti ada je yg x masuk dlm gambar, selalunya kepala keluar separuh haha

    ReplyDelete
  4. selalu kan k.fiezz, bila amik gambar orang cun..tapi bila orang amik gambar k.fiezz..hmmm..ai tahan je kemarahan dlm hati..haha

    ReplyDelete
  5. selalu kan k.fiezz, bila amik gambar orang cun..tapi bila orang amik gambar k.fiezz..hmmm..ai tahan je kemarahan dlm hati..haha

    ReplyDelete
  6. yess betoi.. wajib selfie dan nk review dlm blog. hahaha

    ReplyDelete
  7. Kawan-kawan ai majority amik gambar A+ hasilnya.. hahaha

    ReplyDelete
  8. hahahaha tau xpe! orang dh hbs makan kita baru terhegeh2 nak makan sbb ambik masa lama utk snap gambo makanan jek. kah3! jgn bagi adk bradik snap, mesti kena khianat selalu :D

    ReplyDelete
  9. Hahah! Kalau adik beradik yang ambilkan gambar memang kelaut lah sokmo.

    ReplyDelete
  10. boleh la, asben aida pandai amik kan gambar.
    Angle yg dia pilih, cantik & kreatif :-)

    ReplyDelete