EH ESOK DAH PUASA LA! - shfyqhazhr

Wednesday, 16 May 2018

EH ESOK DAH PUASA LA!


Assalamualaikum

EH ESOK DAH PUASA LA! | Hi! alhamdulillah bersyukur masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumi ni. tbh sha cakap tahun ni memang takrasa langsung mood berpuasa, mungkin sebab kita terlalu sibuk dngan PRU14 yang lepas. tapi takut jugak ni cakap takdak mood nak puasa hahaha


takdak mood takdak mood pun, malam ni terawih jangan lupa. sha macam berterawih kat rumah je malam ni, geng belum balik. nak naik motor sorang sorang malam malam boleh cakap la ada jugak karang duk dalam sungai hehehe tapi siapa yang berpeluang berterawih kat masjid tu tolonglah pergi.

azam bulan puasa sha tahun ni nak push diri untuk beribadah lebih dari bulan bulan sebelum ni, takmau tengok kdrama, takmau tengok drama banyak sangat dan takmau tidoq banyak sangat. sleep less pray more~

diakhir kata sha di entry ni, sha nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN - beribadahlah macam ni ramadhan terakhir kita. kalau ada salah silap mohon maafkan ❤️

8 comments:

  1. Selamat berpuasa awak :) Yang part tido tu kena kurangkan hehe. Peringatan untuk diri sendiri jugak.
    Ika datang singgah sini :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Ramadan Kareem Sha. Selamat berterawih dan berpuasa :)

    ReplyDelete
  3. Selamat menjalani ibadah puasa :)

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
  4. Ramadhan Kareem :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete