TAKBOLEH NAK BALAS KOMEN BILA GUNA PHONE

Assalamualaikum

TAKBOLEH NAK BALAS KOMEN BILA GUNA PHONE |  Hi! Malam ni mood santai santai, bukak surface pastu bukak sooka, cari drama yang kena dengan mood. 


TAKBOLEH NAK BALAS KOMEN BILA GUNA PHONE

Bila dah dapat cerita nak tengok, ambik phone konon nak balas komen kat blog, eh takde orang komen 🤣 tak tak, ada yang komen tapi masalahnya takboleh nak balas komen! Geramnya rasa! Takboleh balas komen tu takpe lagi, takboleh nak komen kat blog orang tu ada masalahnya 😩😩

Oh btw malam ni, drama pilihan saya "Suami Tanpa Cinta" lakonan syukri yahya dengan janna nick. Kelakar cerita ni, ada la jugak selit selit drama dan krisis yang dorang lalui tapi tak heavy sangat lah cerita dia, jadi boleh lah layan sambil layan stress takboleh nak komen ni.



Korang pernah tak ada masalah macam ni? Ataupun sebenarnya semua orang akses blogger.com pakai laptop? 😂 ni lah menjadi salah satu sebab saya malas nak berblogging, bila mood nak update dah ada, cerita dah ada, datanglah masalah masalah macam ni, susah nak balas komen. Dah kalau kita takbalas komen orang, siapa pulak nak komen kat blog kita nanti?

Kalau korang tau mcm mana nak settlekan masalah ni, share please! Ok bye goodnight 😩❤️


Post a Comment

10 Comments

  1. Pernah juga alami... Cuba guna browser lain atau cuba clear cache...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah try banyak browser dah, tak jalan jugak hm

      Delete
  2. Sebenarnya boleh komen by phone. Ia berpunca bug dari blogger dan akses internet kita yang kurang laju. Naim pernah alami. haha

    ReplyDelete
  3. Sedang mengalaminya jugak. Dia suruh kita sign in, lepas tekan sign in dia just refresh page je. Memang tak dapat nak komen dan balas komen kalau guna phone. Tak tahulah kenapa. Dulu okay je kan. huhu...

    ReplyDelete
  4. Sedang mengalaminya jugak. Dia suruh kita sign in, lepas tekan sign in dia just refresh page je. Memang tak dapat nak komen dan balas komen kalau guna phone. Tak tahulah kenapa. Dulu okay je kan. huhu...

    ReplyDelete
  5. eh sama. internet laju je huhu. mula dari minggu lepas dah tak boleh

    ReplyDelete
  6. memang tengah hadap masalah ni bila BW guna hp. geram je sbb katanya tak login guna google. wadehekkk

    ReplyDelete