DEALS TERBAIK DI APLIKASI MARRYBROWN!

Assalamualaikum

DEALS TERBAIK DI APLIKASI MARRYBROWN! | Hi, kalau dulu dulu memang susah nak makan Marrybrown sebab jauh dari rumah, dapat makan sekali sekala je tapi bila dah pindah ni, dekat pulak Marrybrown dengan rumah jadi saya memang mengikuti perkembangan Marrybrown ni πŸ˜‹


DEALS TERBAIK DI APLIKASI MARRYBROWN

Kebetulan, baru baru ni saya dapat tau yang Marrybrown ada deals sehingga 40% off dan harga makanan hanya dari RM2.90! Saya pun apa lagi, teruslah mengajak suami saya ke Marrybrown untuk beli juadah berbuka πŸ˜ƒ yang bestnya anak sedara saya memang pengemar ayam Marrybrown! Lagilah dia happy bila nampak saya balik bawak Marrybrown



Sebelum apa apa, kenalah muat turun dulu aplikasi Marrybrown di telefon dan barulah dapat membeli sambil berjimat hehe macam mana nak muat turun? Senang je, klik je link ni <Marrybrown> atau boleh terus search di App Store atau Google Play phone korang!  btw untuk First Time User, boleh claim FREE Marrybrown Crispy Chicken tau 😍

Buat masa sekarang, tak semua outlet mengambil bahagian  guna aplikasi Marrybrown ni, korang boleh semak dulu kat sini πŸ‘‰πŸΌ Outlet Marrybrown



Apa yang saya suka dengan aplikasi Marrybrown ni, aplikasi yang ringan dan senang untuk kita explore. Sekelip mata je dah boleh terus redeem kat kaunter. Hanya perlu klik pada "Deals" dan terus redeem! Senang bukan?




Korang juga boleh pilih untuk dine in atau pun bawak balik, saya haritu bawa balik ke rumah! Memang puas hati makan sama sama dengan family πŸ˜‹ korang jangan lupa muat turun aplikasi ni tau! Happy eating 🫢🏻





IG : @marrybrownmy 
FB : @marrybrownmalaysia 
Twitter : @MarrybrownMY 
Website Marrybrown : https://marrybrown.com/

Post a Comment

0 Comments