Subscribe to my Newsletter

HE TESTED POSITIVE FOR COVID TEST

Assalamualaikum

HE TESTED POSITIVE FOR COVID TEST | Hi :( so seperti yang korang baca tu, yeah bakal suami saya tested positive for his covid test 😭 Allahuakbar!

HE TESTED POSITIVE FOR COVID TEST

ceritanya sebab ada close contact dengan cousin dia if not mistaken, so kenalah buat swab (1 Jun) dan semalam (3 Jun) dia whatsapp bagitau result 


bila dapat tau dia positif tu, taktau nak positifkan diri cemana 😔😭 macam macam duk lalu kat kepala ni :/ tapi at the same time kena comfort dia yang everything gonna be ok 😔

for now, family dia yang positif juga, abah dan kak dia. alhamdulillah adik dia negatif dan yang lain lain kena swab as close contact la kot.

jadi dihari yang baik dan dibulan yang baik ni, saya dengan rendah diri nak mohon doa daripada korang semua yang baca posting ni 😔

Ya Allah sembuhkanlah mereka, jauhkanlah mereka daripada penyakit penyakit yang berbahaya, permudahkanlah sakit mereka ya Allah, panjangkanlah usia mereka ya Allah 😔😭

Post a Comment

12 Comments

  1. Semoga urusan bakal suami Sha dipermudahkan hendaknya. Aamiin...

    ReplyDelete
  2. Ya Allah . Semoga bakal suami serta keluarga kuat dan semoga cepat sihat sediakala .

    ReplyDelete
  3. Allahu... semoga semuanya kembali seperti sediakala... cpt sembuh dan cepat discaj ye encik suami-to-be

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh seperti sediakala, doa banyak banyak.

    ReplyDelete
  5. amin, semoga diorg cepat sembuh, bykkan berdoa ok..

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh dan dimudahkan segala urusan ✊

    ReplyDelete
  7. Semoga bakal suami awak dan sekeluarga cepat sembuh seperti sediakala dan dipermudahkan segala urusan.. Insha Allah..

    ReplyDelete
  8. allahu.. syafakallah kepd bakal suami shafyqah semoga dia cepat sihat.. insya allah takde apa2

    ReplyDelete
  9. Semoga semuanya akan baik baik je. Terus kuat..
    Aaaminn..

    ReplyDelete
  10. Seram dengar ramai kenalan kena. Semoga dia baik2 ye dik. Awk pon jaga diri

    ReplyDelete