Subscribe to my Newsletter

UYUM HANTAR SUPRISE UNTUK KAK SHAFYQAH!

Assalamualaikum

UYUM HANTAR SUPRISE UNTUK KAK SHAFYQAH! | Hi! 2 3 hari lepas ada dapat parcel dari kak ret. terkejut kita abang JNT datang pastu tanya "ni number bagi tak ckup ka? ka depa tulis tak cukup?" πŸ˜‚ bukan salah saya, saya tak bersalah tulunnnn hahaha


UYUM HANTAR SUPRISE UNTUK KAK SHAFYQAH!


macam biasa, bila dapat hadiah dari blogger ni memang feeling syok dia tu lain macam tau πŸ˜‚ saya pun dengan rakus tak sabarnya koyak plastik parcel tu! oh ya berbalik kepada number tu, dorang tertinggal 1 angka belakang hahaha matilah nak abang JNT nak call satu satu 🀣

okay then bila bukak je kotak tu, fuhhh bau something yang sedap πŸ˜‹ patutlah kak ret macam risau bila JNT delay parcel πŸ˜‚ dia hantar kek okay!! time tu 30 minit lagi nak berbuka, memang tak sabo dah ni nak merasa.


Kek Sarang Semut Original

Kek Sarang Semut Pandan

kek yang dah siap potong!

bila berbuka tu, terus makan! fuh sedap weh! sekarang punyalah maju kek pun boleh pos hahaha. selain excited dengan kek, saya geram dengan packaging tu sebab cantik gila πŸ₯ΊπŸ₯Ί mula ingat taknak buang hahah tapi bersemut pulak 🀣

oh lagi satu, dapat sekali tote bag! sekarang saya memang minat kumpul totebag, dapat pulak totebag cantik macam ni! eee love sangat 🀍




thankyou kak ret & uyum sebab pilih saya! semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan 🀩

jom visit blog kak ret πŸ‘‰πŸ½ http://anakomak6.blogspot.com/

Post a comment

15 Comments

  1. Cantikkk gila packagingnya! Tote bag punn cantik. Besar kann, boleh muat macam macam hahahaha. Tapi mujurlah kek tu sampai masih elok walaupun delayed

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikk!! alhamdulillah la, dapat juga merasa hehe

      Delete
  2. Kek sarang semut m sedapnya .. Ehh selalu makan yg original tue .. Xpernah lgi rasa kek semut perisa pandan . Sedap x ?

    ReplyDelete
  3. Laaaa sian abam jnt eh.. Patut dia try call x dpt2.. Aisshh tukang pos silap tulis no x cukup la tu πŸ˜…πŸ˜… nasib mendarat juga dgn slamt kt kedah tu hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha itulah tu, abang jnt baru pulak. kalau yang selalu mmg tau rumah haha

      Delete
  4. comelnya totebag tu! first time tengok kek sarang semut pandan. biasa yang original je nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha comell πŸ₯Ί haah tu lah, first time rasa ni!

      Delete
  5. Alhamdulillah dapat merasa 2 jenis kek. Wah ada perisa pandan untuk kek sarang semut. Akan datang mesti ada perisa baru.
    Cantik kotak dan beg kain itu.

    ReplyDelete
  6. amboiii. uyumm ni comel laa. harituu xsempat nk join. sedihhhh

    ReplyDelete
  7. Rezeki bulan puasa. Tambah comel si Uyum!

    ReplyDelete
  8. Tertarik betul dengan packaging tu. Comel box dan bag. Alhamdulillah rezeki menang dapat hadiah yang menarik dan merasa kek sarang semut yang sedap.

    ReplyDelete