Subscribe to my Newsletter

RENTAS NEGERI UNTUK RAYA BERSAMA

Assalamualaikun

RENTAS NEGERI UNTUK RAYA BERSAMA | Hi! dah 4 Syawal harini, kejap je kan dah 4 hari raya tapi tulah tak terasa feeling raya tu 😭

RENTAS NEGERI UNTUK RAYA BERSAMA

kalau korang la kan, korang tahu ada orang rentas negeri sebab nak beraya bersama orang tersayang dia, korang report tak? hahaha

bunyi macam jahat sangat kan bila report tapi tulah, sakit hati pun ada bila tengok orang lepas untuk rentas negeri beraya bersama orang tersayang dia tapi adik saya beraya sendiri kat negeri orang 😫

kadang rasa macam tak adil pulak, cemana dorang boleh lepas, sebab dorang frontliner ke (bukan nurse & doktor)? sebab dorang ada orang dalam? ke sebab dorang dah cucuk vaksin 2 dos? 

tapi takpelahh, rezeki dorang kan? 👀 so disebabkan saya ni bukanlah sapa sapa, tapi tetap nak nampakkan yang raya bersama so terciptalah gambar ni


gambar asal? ha bawah ni 😂 terpaksa crop sebab nak edit dan buat macam raya bersama!


enam bulan dah tak jumpa, pastu PKP pulak terpaksa postpone tarikh nikah, terpaksa LDR lagi 😭

Ya Allah, Kau permudahkanlah segala urusan untukku bernikah, dekatkanlah jarak kami, dekatkanlah jodoh kami, permudahkan segalanya untuk kami. aminnnn

Post a Comment

14 Comments

  1. Semoga Allah permudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  2. kalau sy.. saya tak report tapi dendiam maki dalam hati..
    huurmmm itu spesis manusia pentingkan diri sndiri. jangan kita ikut begitu..

    salam aidilfitri yaa.. maaf zahir batin.
    semoga dipermudahkan semua urusan =)

    jemput join GA di blog
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. termaki jugak la 😂😂 insyaAllah nanti saya join ye :)

      Delete
  3. Kadang jeles jugak tgk ada yg dpt raya dgn family, atas alasan apa pun hati tetap rasa cemburu tp fikir balik ..biar itu rezeki dia kalau dia tipu itu dosa dia

    ReplyDelete
  4. memang x berani la kot bab nak merentas2 ni...
    semoga semuanya dipermudahkan...aamiin....

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya, Sha.
    Akak doakan semua urusan Sha dengan yang tersayang akan dipermudah Allah.
    Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak! aminnn. terima kasih kak ❤❤

      Delete
  6. tu la kan kdg2 kena fikir org lain mungkin dia ada reason boleh merentas kut

    ReplyDelete
  7. entahlah kan. fikir positive je lah. mungkin ada alasan lain orang merentas ni. biarlah dia menjawab kalau salah. Yang penting kita jaga kita ikut sop. Semoga dipermudahkan urusan next step sha dengan sidia.

    ReplyDelete