Subscribe to my Newsletter

PEMENANG GIVEAWAY RAMADHAN SHFYQHAZHR.COM

Assalamualaikum

PEMENANG GIVEAWAY RAMADHAN SHFYQHAZHR.COM | Hi! Akhirnya dapat juga update blog. sepatutnya umum semalam tapi line tak okay pulak 🥴

PEMENANG GIVEAWAY RAMADHAN SHFYQHAZHR.COM

Saya menggunakan random.org untuk pilih pemenang untuk giveaway kalini. Bukannya taknak pilih "impian raya" siapa paling best tapi saya pening nak pilih sebab semua hampir sama hehehe

Saya baca semua impian raya korang dan hampir semua berharap dapat raya macam sebelum ni :') sedih jugak baca artikel korang tu, tapi apakan daya kita bukan T20 hukhuk. 

tanpa melengahkan masa lagi, saya umumkan pemenang Giveaway Ramadhan Shfyqhazhr.com *drum roll*

🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁


Tahniah kepada pemilik no 15 iaitu Tiara Sapphire 🥳🥳 sila dm saya di instagram (shfyqhazhr) details untuk pengeposan hadiah 🤍

Terima kasih kepada semua yang support giveaway saya. semua peserta saya dah masukkan ke bloglist di blog saya. doakan saya murah rezeki, insyaAllah akan ada giveaway lagi! 

Byeeee ✨🤍

Post a comment

14 Comments

  1. Tahniah pemenang.. terima kasih tuan tanah masukkan dalam blog list

    ReplyDelete
  2. Tahniah saya ucapkan pada Tiara Sapphire PEMENANG GIVEAWAY RAMADHAN SHFYQHAZHR.COM semoga succses selalu..

    ReplyDelete
  3. congrats to the winner. .. kurang berblog la, x dpt menjoinkan diri. next time.in sya Allah.

    ReplyDelete
  4. wah terima kasih sya. saya xde ig, done dm kat fb :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang..🥰

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat pemenang giveaway Sha :)

    ReplyDelete
  7. wah, tahniah buat pemenang ye :)

    ReplyDelete