KES HARIAN COVID 19 DAH 7 RIBU?!!

Assalamualaikum

KES HARIAN COVID 19 DAH 7 RIBU?!! | Hi! macam biasa, waktu waktu macam ni kalau tak tidur mesti tengah scroll sosial media dan tetiba dapat notification...

KES HARIAN COVID 19 DAH 7 RIBU?!!

Ye gais, harini kes harian covid dah 7000! Allahuakbar 😭 walaupun dapat dijangka tapi tulah... dulu masa mula jejak 3 angka, dah risau. jalan pun kosong je, nak nampak manusia pun susah sebab semua duk rumah 😌

harini? kes 4 angka dan 7000 lebih kes sehari... kat area rumah saya alhamdulillah masih takda kes tapi yang merisaukan saya tempat yang berdekatan rumah saya dah start ada 1 2 kes :/

Semoga semua orang jaga diri, cuci tangan kerap, duduk kat rumah! 🙏🏽 semoga kita semua dijauhkan dari penyakit covid19 ni...

Post a Comment

7 Comments

  1. Itulah terkejut jugak tadi tengok latest news covid cases dah cecah 7k. Ya allah, tak mustahil boleh cecah 10k and above kalau masih ramai tak ikut sop kan :')

    ReplyDelete
  2. Allahu Akbar!
    Tak tahu dah nak kata apa lagi. Hanya mampu berdoa agar Covid-19 segera diangkat dari muka bumi!

    ReplyDelete
  3. Semakin menakutkan
    Yang mati pun ramai

    ReplyDelete
  4. Takut hari2 kes tinggi ribu ribu huhuu

    ReplyDelete
  5. Allahu akbar . Hari ni paling tinggi . Takut bila tengook kes meningkat macam ni . Malaysia kita pun dah ranking no 2 .

    ReplyDelete
  6. memang terkejut gila dah cecah 7k lebih semalam. Bilalah akan surut agaknya kes baru ni. merisaukan betul.

    ReplyDelete
  7. Naik seram tengok kes mencanak tinggi saban hari…

    ReplyDelete