Subscribe to my Newsletter

ALHAMDULILLAH DAH 1000!

Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH DAH 1000 | Hi. sedar tak sedar dah khamis harini, dah 10 ramadhan juga. syukur masih dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan untuk berpuasa tahun ni.



ALHAMDULILLAH DAH 1000

Kalau korang ada baca blogpost ni [blogpost], mesti korang tau salah satu blog goals saya untuk tahun ni adalah nak cukup 1000 followers! 

alhamdulillah, walaupun target sampai hujung tahun tapi dapat settle awal hehehe. sebenarnya busy sikit settlekan job untuk instagram, then pagi tadi masa sahur bukak blog alhamdulillah dah 1000!


penting ke followers blog ni? taktahu la yang tu tapi disebabkan ianya salah satu blog goals saya, jadi penting untuk saya.

mungkin disebabkan giveaway yang tengah berlangsung sekarang juga yang mempercepatkan followers naik kot. haaa siapa tak join lagi, boleh klik ni [giveaway].

terima kasih yang follow, komen dan selalu support saya. nak kata saya ni ikan bilis dalam dunia blog pun takboleh, rasanya kecik lagi pada ikan bilis πŸ˜‚ anak ikan bilis boleh lah kot.

terima kasih sekali lagi, semoga awak awak semua dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki🀍


Post a comment

19 Comments

  1. Assalamualaikum... wahhh tahniah dah 1000 followers. Saya sendiri pun belum cecah lagi. btw, saya dah jadi followers ke 1001... happy blogging!

    ReplyDelete
  2. Yang ke 1000 tu Kak Amie heheheee. Kelmarin tinggalkan komen tapi tak keluar pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh 😍 terima kasih kak amie follow sha hehhee 🀍🀍

      Delete
  3. Yeay tahniah! Semoga blog terus maju! :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah... keep on blogging tau!

    ReplyDelete
  5. heheheh.... wah ramai dah tu follower nya... tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa tapi pv tak ramai 😭🀣🀣

      Delete
  6. alhamdulillah tahniah sha nanti i join giveaway tu :)

    ReplyDelete
  7. Wah, ramainya followers. Semoga lebih berjaya dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
  8. tahniah

    rabia dah join kak . nanti kak tengok tau

    ReplyDelete
  9. Tahniah! Ramainya follower dia. πŸ™‚

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Tumpang happy untuk awak :)

    ReplyDelete