BARANG LAMBAT SAMPAI, SHOPEE BAGI VOUCHER?!

Assalamualaikum

BARANG LAMBAT SAMPAI, SHOPEE BAGI VOUCHER?! | Hi! semalam balik dari pasar malam terperasan 1 notifikasi daripada shopee ðŸĪŊ selama ni selalu kalau noti daripada shopee memang swipe ke tepi je ðŸĪŠ 

katanya saya dapat voucher sebab barang lambat sampai? saya macam pelik la, selama ni takpernah pula dapat 😂 mana taknya, selama ni kalau abang jnt datang hantar, harini pos esok dah sampai! hehehe

cerita nya, 12.12 tahun lepas :p ada lah order satu barang ni. seller tu pos cepat je, 19.12 dah sampai Malaysia tapi malasnya ABX peram barang ðŸĨī jarang dapat ABX kalau beli barang dari overseas, tengok tengok kalini dapat hahaha aiyo

sebab barang tak urgent sangat, tak kisah la kan tapi sakit hati tu ada la 😂 mana taknya, kita ni tunggu nak pakai barang baru beli la kan hahaha pastu bila barang dah sampai saya bagi la rating ;

"barang cantik bla bla. seller pos cepat je, tapi ABX yang lambat errr" 

ha begitulah bunyinya 😂 pastu tengok tengok dapat notifikasi dari Shopee


saja kan Shopee ni nak kita shopping lagi 😂 dah la saya tengah puasa nak shopping sbb nak pakai duit banyak pasni 😆 tapi dalam pada tu ada jugak usha usha tudung 😆ðŸĪŠ

okie bye!


5 Comments

  1. wahh, untunglah camtu. kaella tak pernah dapat lagi. tapi bab puasa shopping tu betul hihi azam 2021 kena puasa shopping ( kononlah ) hehe

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam. oh baru tahu jugak ni pasal ni

    ReplyDelete
  3. Kadang dapat tapi tak sempat nak guna pun..ada keperluan je baru shopping :)

    ReplyDelete
  4. Haha apa lagiii, shopping!!!! Untung la dapat voucher dari shopee...

    ReplyDelete