AZAM 2021? HAPPY NEW YEAR! BYE 2020

Assalamualaikum

AZAM 2021? HAPPY NEW YEAR! BYE 2020 | Helo first day 2021 πŸ€ͺ taktahu la nak cakap terasa kejap ke apa 2020 ni, tapi macam tetiba eh dah 2021 lah! hahahaa


awal tahun ni selalunya orang sembang pasal azam la kan? memang femes la perkataan "azam" ni kalau masuk new yearπŸ˜‚ tapi kalau tanya azam saya tahun ni? takda azam πŸ˜‚ malas nak fikir pasal azam, nak go with the flow ja.

penat lah asyik karang azam panjang panjang, jadinya idok πŸ˜‚ kan benda tak dirancang tu lebih senang terjadi πŸ€ͺ padahal dah berazam nak kurus muahahaha.

alhamdulillah 2020 walaupun penuh ujian, dengan covidnya, dengan pkp la takboleh rentas negeri la semua, alhamdulillah semua baik baik ja πŸ€“ nak cerita jugak something "big" tapi biarlah selesai dulu πŸ€ͺπŸ™ˆ

akhir kata, semoga dipermudahkan segala urusan kita pada tahun 2021, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki & covid19 hilang πŸ₯΅

Happy New Year ✨


5 Comments

  1. Aamiin. Happy New Year πŸ₯° btw , jika sudi. boleh join segmen saya di https://ingintahu31.blogspot.com/2021/01/segment-bloglist-2021-ingintahu.html

    ReplyDelete
  2. setuju! before this beria jugak tulis pasal azam hm lepas tu tak jadi apa.. happy new year! :)

    [Garaeki]

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru buat Sha <3

    ReplyDelete
  4. Haha kadang macam tu kan.. azam tahun baru kelaut semua maka, go on with the flow sajaaaaa

    ReplyDelete