Assalamualaikum

DAPAT JUGAK RASA DAGING HARIMAU MENANGIS | Hi! sebelum apa apa, kemungkinan 2 3 artikel ke hadapan cerita pasal makanan je sebab rajin pulak ya sistur order makanan skrgπŸ˜‚

sebenarnya tak rancang pun, tapi kebetulan dapat RM5 dari foodpanda semalam sebab makanan yang sampai tak cukup πŸ˜† beria order sebab nak nasi, eh nasi takda πŸ˜‚

so malam tadi, order foodpanda lagi! ingat nak makan western konon 🀣 lupa yang kita ni tekak melayu uolls. jadi usha la "daging harimau menangis"

dah pernah order kat kedai ni, order pukul8 sampai pukul11 uolls πŸ˜‚ pastu lepas order duk usha jugak la kan, mula mula 30 minit preparing pastu dah 5 minit ehh tetiba naik pulak 25min 🀣

tapi sis steady je haha sebab tak lapar pun tapi rasa nak makan 🀨 then 5 minit macam tu abang panda pickup πŸ₯³ taksampai 5 minit sampai! hahaha sebab kedai tu dekat je dengan rumah tapi saya takboleh keluar malam πŸ₯ΊπŸ₯Ί

sha order daging harimau menangis, horlicks panas & teh ais hahahaha! total lost RM14. mula mula ingat nak makan gitu je daging tu ha, eh tetiba macam makan dengan nasi sedap jugak niπŸ™„

jadi menu saya malam ni, nasi + daging harimau menangis + horlicks panas letak ais! hahaha

baru saya tahu yang "menangis" tu part kuah/sambal yang pedas πŸ˜‚ ingatkan daging tu yang pedas πŸ₯΄ panas jugak la perut lepas makan 🀣 daging dah sedap dah tapi tula tu kita takmakan pedas, rasa nak menangis je hahaha!

tapi habis juga, yelah dah sedap kan? takkan takhabis πŸ˜‚πŸ€£ rate daging harimau menangis ni 7/10


ps ; semoga Shafyqah dimurahkan rezeki, teringin nak try daging harimau menangis mak neelofa hehehehe