DAPAT JUGAK RASA DAGING HARIMAU MENANGIS

Assalamualaikum

DAPAT JUGAK RASA DAGING HARIMAU MENANGIS | Hi! sebelum apa apa, kemungkinan 2 3 artikel ke hadapan cerita pasal makanan je sebab rajin pulak ya sistur order makanan skrgπŸ˜‚

sebenarnya tak rancang pun, tapi kebetulan dapat RM5 dari foodpanda semalam sebab makanan yang sampai tak cukup πŸ˜† beria order sebab nak nasi, eh nasi takda πŸ˜‚

so malam tadi, order foodpanda lagi! ingat nak makan western konon 🀣 lupa yang kita ni tekak melayu uolls. jadi usha la "daging harimau menangis"

dah pernah order kat kedai ni, order pukul8 sampai pukul11 uolls πŸ˜‚ pastu lepas order duk usha jugak la kan, mula mula 30 minit preparing pastu dah 5 minit ehh tetiba naik pulak 25min 🀣

tapi sis steady je haha sebab tak lapar pun tapi rasa nak makan 🀨 then 5 minit macam tu abang panda pickup πŸ₯³ taksampai 5 minit sampai! hahaha sebab kedai tu dekat je dengan rumah tapi saya takboleh keluar malam πŸ₯ΊπŸ₯Ί

sha order daging harimau menangis, horlicks panas & teh ais hahahaha! total lost RM14. mula mula ingat nak makan gitu je daging tu ha, eh tetiba macam makan dengan nasi sedap jugak niπŸ™„

jadi menu saya malam ni, nasi + daging harimau menangis + horlicks panas letak ais! hahaha

baru saya tahu yang "menangis" tu part kuah/sambal yang pedas πŸ˜‚ ingatkan daging tu yang pedas πŸ₯΄ panas jugak la perut lepas makan 🀣 daging dah sedap dah tapi tula tu kita takmakan pedas, rasa nak menangis je hahaha!

tapi habis juga, yelah dah sedap kan? takkan takhabis πŸ˜‚πŸ€£ rate daging harimau menangis ni 7/10


ps ; semoga Shafyqah dimurahkan rezeki, teringin nak try daging harimau menangis mak neelofa hehehehe


Post a Comment

10 Comments

  1. tak pernah rasa lagi daging harimau menangis

    ReplyDelete
  2. Adik LH pun duk mencari daging harimau menangis ni πŸ˜‚.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha cari kat fb je. sekarang ramai rasanya yg jual

      Delete
  3. Xpernah Rasa lagi sebab takut nak makan hahaha

    ReplyDelete
  4. nama pun dah seram nak mkn..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah ciknor. hahaha nampak bikin gempak jee

      Delete
  5. memang sedap daging ni cuma tak boleh letak kuah pedas byk sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha first time makan πŸ˜‚ pasni tahu dah, letak sikit je kuah

      Delete