JOM DAPATKAN INFO DAN TIPS KESIHATAN


Assalamualaikum

JOM DAPATKAN INFO DAN TIPS KESIHATAN | Hi! sekarang ni mesti ramai yang lebih peka mengenai kesihatan kan bila wujudnya covid19. walaupun sebelum ni ramai je yang peka tapi sekarang mesti lagi peka kan?! harini sha nak perkenalkan sebuah laman web kesihatan yang selalu menjadi rujukan sha iaitu Tips Kesihatan


Dekat sini korang boleh dapatkan informasi berkenaan penyakit, jenis rawatan dan yang paling best sekali mestilah sebab ada banyak tips untuk gaya hidup sihat.

Apa yang sha suka berkenaan web ini adalah kerana penulisannya yang santai, mudah difahami dan kalau ada terma perubatan pun akan diterangkan secara ringkas.

Selain itu sha juga boleh print setiap artikel yang ada kat sana kalau nak tunjukkan dekat mak ayah atau family sha, cuma perlu tekan ikon print dekat hujung artikel tu. Format printing dia memang cantik dan tak serabut.

Kalau korang nak cari maklumat berkaitan sebarang penyakit atau apa-apa sahaja berkaitan kesihatan bolehlah melawat ke sana ok?!

0 Comments