SAPIKAH AZAHAR TURN 22!


Assalamualaikum

SAPIKAH AZAHAR TURN 22! | Hi!!!! pada 5.25pagi 22 tahun yang lepas lahirlah seorang Puteri yang diberi nama Nurul Shafyqah Azry ngeh ngeh. yessss today is my day! susah betul nak jumpa tarikh lahir sendiri sebab hujung tahun kan hahaha


sebenarnya masih taksangka dah 22 tahun, sebab my whole family still treats me macam baru 15 hahaha! cuma tahun ni je lepas jugak pi jalan jalan penang, sebelum ni kalau nakp alor setar pun kena soal macam polis. takpaham macam mana budak budak sekarang boleh p travel dengan kawan kawan, pakwe semua hahaha. bulan 12 ni ramai betul kawan kawan satu batch yang dah kahwin, sebenarnya 22 ni dah tua sangat ka, atau dorang yang kahwin muda? hahaha sis konfius betul lah! tapi semua tu kan dah tertulis, jodoh ajal mana datang dulu pun entah la. tahun ni so far so good, banyak jugak la benda yang diimpikan dapat hehehe cuma masih takdapat nak kurus, so kita proceed la untuk next year. btw thnkyou to my ldr boyprennn yang awal awal dah pos hadiah hahaha


kononnya pos 18hb sampai 23hb la kan, sekali poslaju laju betul buat kerja hahaha 20hb dah dapat hadiah ni. dah la pos tak bgtau, nampak van poslaju behenti depan kedai terus lari haha sebaik dapat hadiah kalau tak penat je lari :p

  

nak nangis la! dia punya perfume tu sumpah sedap gila bau dia! sayang nak guna (padahal dah habis 1/4) walaupun bau manis tapi tak peningkan kepala. dah la balut hadiah cantik cantik, siap ada bulus bulus tu lagi. haritu iolls bagi hadiah kat dia kotak biasa je hahahaha thnkyou orang jauh! semoga jodoh kita semakin dekat 🙈🙈🙈🙈


wishing those who read this post, have a nice day, be happy & may Allah ease everything for you

25 comments:

  1. Happy birthday Sha. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Amin.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Sha . semoga diberkati Allah ,dilimpahi rezeki dan sentiasa dalam rahmatNya

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir awak. Semoga dimurahkan rezeki selalu. Amiin

    ReplyDelete
  4. waaa~ saeng il chukka hamnida.. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dan diberkati hidup serta sentiasa dalam rahmat Ilahi. ^^

    ReplyDelete
  5. Happy birthday, Shafyqah. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki😊

    ReplyDelete
  6. Lah sama umur dgn Rabia rupanya. Birthday Rabia 21/12 Baru ni. Happy birthday awak

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Jadi, Sha. Semoga dipanjangkan umur, dilimpahi rezeki dan sentiasa dibawah lindunganNya :)

    ReplyDelete
  8. happy birthday sha..moga melimpah2 rezeki dan cepat2 bertemu jodoh dengan si dia yg jauh tu..hehe...

    ReplyDelete
  9. happy birthday sha..moga melimpah2 rezeki dan cepat2 bertemu jodoh dengan si dia yg jauh tu..hehe...

    ReplyDelete
  10. sanah helwah laling muda lagi tu. may u always showered with love

    ReplyDelete
  11. Selamat hari jadi Sha. Moga panjang umur dan murah rezeki selalu...

    ReplyDelete
  12. Though it's bit late, happy belated birthday, awak :D

    ReplyDelete