TIDUR LENA SETIAP MALAM DENGAN BANTAL DAG


Assalamualaikum

TIDUR LENA SETIAP MALAM DENGAN BANTAL DAG | hi korang! fuh lega rasanya akhirnya dah lepas bulan yang super duper memenatkan! tidur malam tak lena oi asyik fikir kerja kerja kerja. nanti nantilah cerita pasal "kerja" apa yang penat sangat tu. sekarang nak cerita pasal "benda" yang buat sha tidur lena sampai malas nak bangun :p 

well, rahsia tidur yang lena adalah dengan bantal yang empuk kan! jadi demi mendapatkan tidur yang lena dan selesa, sha pun apa lagi carilah bantal yang baru sebab bantal lama dah mula buat sha susah nak tidur sebab dah jadi nipis! sekarang ni zaman moden korang, nak beli bantal pun cari online. terjumpalah website Das Abdul Global (DAG)! kalau korang nak tau DAG ni antara brand bantal terbaik di Malaysia tau!

MENGENAI DAS ABDUL GLOBAL SDN BHD


Bagi Tuan Das Abdul yang merupakan bekas Jurutera Awam dan juga pernah berjawatan sebagai Pengurus Am di sebuah Resort di Kelantan, beliau mula tercari-cari peluang bisnes sehingga mendapat idea untuk menjual bantal hotel di ‘car boot sale’.

Bukan mudah untuk beliau bermula dengan meninggalkan zon selesa, dan mengambil keputusan untuk berhenti kerja sebagai Jurutera Awam dan cuba terjun dalam bidang perniagaan bantal di ‘car boot sale’. Dengan itu, beliau mula mengambil keputusan untuk menghadiri program Richworks demi memperkasa perniagaan bantalnya.

H-CLASSIC MENJADI PILIHAN HATI!


sebab utama sha pilih bantal jenis H-Classic ni adalah sebab bantal ni tak terlalu lembut dan juga tak terlalu keras. sha yakin dan pasti gitu yang bantal ni memang best dan harga pun masih didalam bajet sha :D kalau korang nak tau, bantak H-Classic ni bantal hotel bertaraf 4 bintang tau! bantal hotel DAG amat berkualiti tinggi tau, sebab kalau tengok dari segi jahitan dan penggunaan material pun memang nampak bantal ni boleh tahan lama. paling best bantal ni boleh dicuci dengan menggunakan mesin basuh! 

A good pillow is key to a good night's sleep. Everyone must choose a right pillow for a better sleep cause good pillow is as important as having a comfortable, supportive mattress for a good night's sleep.

HARGA DAN SERVIS DARI DAG OK KE?




pada sha kalau bantal H-Classic ni memang sesuai sangat dengan harga yang ditawarkan, memang takda rasa menyesai sikit pun tau beli :p even sha siap recommend kat geng - geng, makcik semua nanti kalau nak beli bantal beli je kat DAG haha. oh ya kalau korang nak beli bantal dari DAG, korang kena isi form kat website dorang then nanti ada reseller yang akan contact korang. macam sha haritu, seller tu contact pagi dalam pukul 10, pkul3ptg dah dapat bantal! laju nau kan servis dia? dapatlah malam tu sha tidur dengan bantal baru~\


PENGALAMAN GUNA BANTAL DARI DAG




bila guna bantal Hotel DAG Pillow ni kan, memang letak kepala je asyik nak lelap je haha. sebelum ni sebab penat sangat kan time siang, malam mesti susah tidur. kadang 3 4 pagi baru tidur pastu bangun 6 pagi, letih ya amat :') tapi semenjak ada bantal DAG ni alhamdulillah tidur makin teratur haha kadang kadang sampai terlajak siang pun nak tidur hahaha! lepas ni kalau cari bantal memang akan cari kat DAG jugak lah! hiks

SEBAB KENAPA PILIH BANTAL DARI DAG 



- Mudah Dicuci
- Tidak berdebu & anti Hama
- 100% kualiti bantal hotel
- Lembut dan selesa

MACAM MANA NAK DAPATKAN BANTAL DARI DAG?



𝕀ℕ𝔾𝔸𝕋 𝔻𝔸𝔾 , 𝕀ℕ𝔾𝔸𝕋 𝔹𝔸ℕ𝕋𝔸𝕃 ℍ𝕆𝕋𝔼𝕃

4 comments:

  1. adui gebunya bantai! geram, mmg best la lena..

    ReplyDelete
  2. Asking questions are actually fastidious thing
    if you are not understanding anything completely, but this post offers pleasant understanding yet.

    ReplyDelete