MAKAN DI SUKIYA, AMAN CENTRAL


Assalamualaikum

MAKAN DI SUKIYA, AMAN CENTRAL | Hi uolls! lama betul rasanya taksembang pasal makan makan πŸ˜‚πŸ™Š yelah sekarang ni dah diet makanya jaranglah makan luar TAPI sekali makan luar memang betul betul makan


Jadinya, haritu lepas tengok Aquaman yang sha tertidur tu, ha bangun tidur haruslah lapar hahaha jadi kitaorang gi la usha usha mana nak makan, memandangkan haritu ahad boatnoodles full, mr dakgalbi pun full!!! nak makan sushi cousin takberapa suka, so jalan jalan terjumpa kedai ni.

SUKIYA, AMAN CENTRAL


haritu pernah dah teringin nak masuk πŸ˜‚ tapi rasa macam - kalau makan sini pastu tak sedap macam mana? πŸ˜‚πŸ™Š kitaorang pun tak jadi makan situ. kalini pulak kitaorang masuk je hahaha sebab sha lapar terukkkπŸ™‰ masuk pastu order, masa tu tanya la ambik boleh byr guna kad tak, sekali takboleh daaa sebab kedai baru, so kami mintak la nak turun cashout duit. masa turun tu baru teringat ada yang laksa tu 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 tapi dah order kan, nak buat cemana......

masa nak order pun dah susah tau sebenarnya, biasala bahasa jepun haaha no i mean term bagi makanan makanan tu, padahal ayam goreng je pun. haaa nak tau apa sha dengan cousin sha order? πŸ‘‡πŸΌ


harga pulak macam mana? πŸ‘‡πŸΌ


hmmm rasanya? sha rasa tu first & last masuk kot πŸ˜… kitaorang ada tanya crew situ apa yang sedap sini, dia pun sengeh sengeh je. jadi kitaorang pun pilih ikut kitorang jelah huhuhuhu. 

sha punya makanan ; nasi, "macam" kari daging, ayam goreng, sayur, apabenda lagi tah πŸ˜‚ tengok la bawah ni πŸ‘‡πŸΌ


walaupun kureng ditekak tapi sis habiskan jua, lapaq wehhhh! yang ayam goreng tu takda masalah pun, habis ja hahaha. nasi pun habis cuma daging tu apo eh banyak bona bawangnya πŸ˜‚πŸ˜‚ sayur semua licin sebab rasa macam kat sushi 🀀


walaupun ada yang kena dengan tekak, tapi sorry la  ni mungkin last masuk kot, kecuali orang nak belanja ☺πŸ˜› tapi sis bagi jugak la bintang 3.5/10 ✨

ni ja kot yang kena dengan tekak πŸ˜‚ ya kami share air, sweetkan? πŸ˜›πŸ˜›

korang pernah try tak kedai ni? ok tak? ke tekak sha yang tak ok πŸ˜‚ makanan je tak berapa nak ok tapi crew dia cenggini πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ 


8 comments:

  1. meriah hidangan japanese food dia. kalau lapar memang tak sedap pun boleh jadi sedap :)

    ReplyDelete
  2. pasal cam ni la malas nak makan kat tmpt2 yg tak penah masuk..risau tak sedap pas tu harga, boleh tahan..pftttt..rasanya kalau tak ada pilihan sangat, prefer masuk MekDi atau Kepci je..

    ReplyDelete
  3. haha..klau kdai plik2 cik nor xmsk trus dah..:)

    ReplyDelete
  4. Nmpk gaya mcm xbrapa sedap tu..
    Lama xjejak aman central tu.. Dh mcm2 ada

    ReplyDelete
  5. Kt cni xde kedai ni. Hehe. Makanan Jepun ke Korea memang cenggitu. Ada yg boleh masuk, ada yg xleh masuk. Hihi. Risau jugak kengkadang kalau festime nak cuba

    ReplyDelete
  6. alaa ni kelemahan ni makanan2 macaaaaam ni. i is kenot..!!

    ReplyDelete